• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

skairijs

OldSchool
  • Posts

    1,104
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    9

Posts posted by skairijs

  1. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Skyr Makaveli


    2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Zigis Asmens


    3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Šovakar notika tādas nelielas sacensības, rīkoja Pofo. Tad nu, Zigis kā jau foršs džeks sāka laist vaļā ašos jokus un darīt cs kamēr citus par to pašu jailo.


    4. Kā vainas dēļ tas notika : Laikam ka Jim'a jo nemāk braukt, bet nav jau uzreiz jāsauc par lo*u. :D


    5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://www.bildites.lv/images/2q1j9wucugu50we396.png


    (Screenshots vai Video)

  2. Tātad, atļaušos paust arī savu viedokli.

     

    Pa lielam te neviens ne sūda nezin kas īsti ir VZ un kam viņš domāts.

    Piemēram, ''FBI notiek pieņemšana, ja tu esi nodzīvojis pāris gadus štatā, un māki parādīt savu pasi, tad droši nāc piesakies'' vai arī ''Slimnīcā vajag jaunus ārstus, tas nekas ka tu nesūda nemāki apieties ar špricēm, mums galvenais lai ir darbinieki'' - nē, nē un vēlreiz NĒ!

    Nevienā vietā neesmu redzējis, ka ziņās rādītu ''Notiek pieņemšana Policijā, Slimnīcā un pārējās valsts iestādēs''

     

    VZ ir tādas lietas, kas tiešām ir aktuālas valstī, t.i., mūsu RP krutajā serverī, kuras tiešām kaut cik ir saistītas ar to RP.

    Piemēram, ''Valstī plosās epidēmija, Veselības Ministrija uzņem brīvprātīgos censoņus palīdzēt mūsu pilsoņiem atlabt'' vai arī ''Sakarā ar draudiem pret mūsu valsti notiek obligātā dienesta iesaukšana'' vai protams arī ''Notiek saeimas vēlēšanas, savu kandidatūru vari veikt pilsētas Domē''.

     

    VZ, jeb /gov, galīgi nav domāts šim - ''Mūsu tuning apvienība meklē jaunus automehāniķus'' vai arī (šajā gadījumā) ''Notiek pieņemšana tālbraucēju firmā ''Prizma''.

    Kurā valstī ir redzēts kas tāds, ka tiek ziņots par kādām mazsvarīgām pieņemšanām kaut kādās sūdainās kompānijās? Tas būtu normāli, ja tu sēdi mašīnā uz darbu, un pēkšņi pa tavu radio sāk skanēt - ''Uzmanību, uzmanību, meklējam jaunus tālbraucējus'' un tā tālāk?

     

    Varbūt centīsimies ievērot, kaut cik, bet ievērot to nelielo RP daudzumiņu. Viss vienmēr sākas ar mazu kripatiņu, kas pārvēršas jau lielākā gabalā, un beidzot jau ir liela mēroga lieta.. Šajā gadījumā - sākot pielietot kaut nedaudz RP, tas aizies aizvien labāk, un laikam ejot tas pārvērtīsies par tādu noteiktu normu, kura vienkārši 'iegrimtu' mūsu SAMP rutīnā.

     

    Viss ko es gribēju teikt - neitrālās organizācijas ne sūda nedrīkst rakstīt valsts ziņās neko, pat arī tos savus konkursus vai ko tādu.

     

    Un es nobrīnījos, ka Zigis kaut drusciņ ir ievērojis gramatikas normas, kā arī pielietojis tādu lietu kā ''*Mic off*'' :lol:

     

    Lai nu kā, no mana skatu punkta, Zigi būtu jāsoda, varbūt ne ar maksimālo dienu skaitu, bet uz kādām 3 līdz 7 dienām lai atpūšas, pārdomā atkal, kas ir RP. :)

     

     

    E: Un par to, ka 'Prizma' būtu jāpievieno legālajām ir tīrākie suņa murgi, kādā na*uj sakarā viņa piederētu pie legālajām a.k.a. valsts iestādēm? :D

    • Upvote 6
  3. Nu nebiju,kaut ieej apskaties brocēnusc ledus grafiku. :* man spēle tajā laikā bija. Tas tā ne?

    Pēctam kad atbraucu mājā.. iegju i vsjo. :*** bet nu pats nespēju,roka dirsā un tā.

    bet runājot par to evan,tajā ss nav redzams kad viņš taisa db, kā arī ss ir sazīmēts.

     

    Tak man pie vienas vietas kur tu biji, kaut paradīzē, žēl ka abas rokas nav dirsā.

    Bet runājot par to evan, es nemaz par viņu nerunāju, sūdzība ir par Raffiku nevis Evanu. :s_idiot:

  4. Nav ko draudēt reportā... tākā kiki bija patiesi..

    PS raffiks pareizi darija. Kad to Evanu nebanoja,jo ir jajailo uz kara laiku un tā... ja butu bugojis viņš,būtu cita runa. Bet nu. Veiksmi heitošnā skyr

    + jā... paprasi savai draudzenei kur es biju kara laikā.. es ar viņu hallē čatoju.. rākā neraudi,es taa nebiju. :)

    Pēc manirm uzskatiem sūdzība aplama.

     

    Kāda šķirba ka karš vai nekarš? Nekur nav rakstīts ka kara laikā nedrīkst banot, kā arī noteikumos SKAIDRI UN GAIŠI ir rakstīts, ka JĀBANO. :huh:

    Jā, tu tā nebiji, protams. :D

    Heitošu cik gribēšu, lol. :pff:

    • Upvote 5
  5. 1. Tavs niks spēlē : Skyr Makaveli

    2. Administrātora niks spēlē : Raphael Mendez un John Gold :pff:
    3. Pierādījumi par pārkāpumu :

    Rekur pats pārkāpējs, pats paspēju iekāpt busiņā. Nevar protams redzēt ka taisa stāvošu db, bet ložu līnijas palikušas, kā arī priekšā līķis ar 'wtf?', un uzreiz pēc šaušanas čalis kāpj arā, tā itkā neko nezinātu.. :Dhttp://prntscr.com/6p256b

     

    http://www.bildites.lv/images/6rxjfz221rzct0dsvo.png - te rekur Raffiks nezin noteikumus, jailo par stāvošu. ;D ;D ;D ( http://prntscr.com/6p23m9 )

    http://www.bildites.lv/images/vyadzvbqythkmb74jc.png - te rekur izdomā itkā 'palielināt laiku', bet var jau banot uzreiz, ne?

    http://www.bildites.lv/images/cbftr448lcwehedqr2se.png - te rekur jau var redzet, ka tas apsūdzētais vairs nav on

    http://www.bildites.lv/images/sl9swiz1vlb301d98j4z.png - te tas pats kas augstāk, turpinājums tabam.

     

    http://www.bildites.lv/images/6ool81gk4bwur5trih.png - te rekur Golds izdomā mani izkickot prikola pēc

    http://www.bildites.lv/images/xletb5l0vkalxmhqb35.png - te protams atkal Golds ar savu kicku un trulo reasonu, kā arī Raffiks mauc trulus tekstus pa /o čatu.
    4. Apraksts par situāciju :

    Vobšem, kariņš bija, nav zināms, bet pirms kara on bija John_Golds, kā columbietis, īsi pirms kara izgāja off un uzreiz parādījās cits coumbietis "Evan_Mayer'', kurš karā slikti uzvedās, bugoja, apsaukājās, un bieži vien mauca ar stāvošu db. Labi, kara pēdējās sekundes, čalis atkal mauc stāvošo, reportoju, Raffiks paņem šo nojailo. Raksti reportu, kas par h*iņu, ka jailo, uz ko viņš atbildēja ar to, ka viņu savulaik arī jailoja par stāvošu ( lol :D ). nu labi, uzrakstu šim ka par stāvošo no 10d līdz 20d, čalis pēc brīža itkā ''palielina laiku'' sodītajam čalim izlaižot viņu no restēm, bet vajadzēja vienkārši viņu nobanot. Nu ok, izlaiž, tas Evans pazūd offā, un Raffiks uzraksta ka itkā iet skatīties sodu sistēmu lai palielinātu laiku (izlaida un tad tik gāja skatīties sodu sistemu. :D :D :D: D: D), protams, Evans jau izgājis off, un pēc mirkļa ienāk mūsu Zelc a.k.a Evan Mayer :(((

     

    Kovik, aizdomājies lūdzu par šo, Raffiks vēl īsti adminēt neprot un noteikumus nezin, bet Zelts protams mētā prikolus, tāpat kā Krūgers, tikai Zeltam baigi ir pielipis /slap un /kick ar tupiem iemesliem. :(

    • Upvote 6
  6. Tur menta nebija, no infernusa tie čaļi šaudijās, es ar kolēģi no spawn puses skrējam tevi novaldīt. Tāpat kaukāda servera ig vēsture pastāv, jo tad pārbaudītu tev lago vai nē, nebanotu uzreiz. Nav admini tik slikti šeit, it īpaši vecie admini vnk zajbiss ir, nav kur piekasīties.

     

    Tur bija ments, ja nemaldos Edijs Krasa un vel kkads civilais čuvaks.

    Logos nevar pārbaudīt vai man lago vai nē, kā arī neviens ar to nenoņemsies. :D

    Varu derēt, ka tāpat nobanos mani. :S

  7. HP bija nobugojies, tapēc arī skrēju prom, beigās uztaisīju rr, viss bija čotka.

    Man hakši nav, jau labu laiciņu, crasho nost. :D

     

    Jā, izdzēsu, jo zinot šo administrāciju viņi neko neņems vērā, uzreiz būtu ''TC, haki, bans''. Un banu forumā es tev neliku speciāli, gribeju spiest ''display name history'' bet netīšām noflagoju tevi. :D

×
×
  • Create New...