• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

West-

OldSchool
  • Posts

    202
  • Joined

  • Last visited

Social Info

2 Followers

About West-

  • Birthday 11/15/1998

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • InGame
    Andrew_West

Recent Profile Visitors

3,197 profile views

West-'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

43

Reputation

  1. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Andrew_West 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Cordiliano_Sanchez 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Sāka man skriet pakaļ, neko neteica nebrīdināja tikai lika apstāties, es pat nedomāju ka man, gāju augšā pēc heļa attapos ka man sāk ar m4 bērt. 4. Kā vainas dēļ tas notika : autisma 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://failiem.lv/u/5mr2hq53
  2. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Andrew_West 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Karter_Kaman, James_Kaman 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : DB stacijā taisīja labu laiciņu 4. Kā vainas dēļ tas notika : syy 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://failiem.lv/u/78d6vkjf#sign_up
  3. pec updeita tev dm uzrakstisu skaipa (sakara ar pakaasto mahu), tc sito i guess
  4. Es arī domāju ka pērkot piedāvās izveleties ka garazas auto, jo man piedavaja to lv autodileri, pec ta ka nopirku lv autosileri mahu (prieks majas) nolemu nopirkt leeto prieks garazas (ls dileri) un man nepiedavaja kur to masinu likt vnk nomainija manu pirmo, butu iespeja atgut vismaz naudu par masinu kura pazuda?
  5. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Andrew_West 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Make_Sauceda 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Vienkārši stāvu offisā, pienāk čalis sāk līmēt mani ārā ne pa tēmu, pēc tam kaut ko pa /b čatu man teica ka es viņu ooc insultoju, karoče neko nesapratu. Liku šo sūdzību, jo blatoja kaut ko... 4. Kā vainas dēļ tas notika : 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://www.bildites.lv/images/hkj53xby/97669/thumbnail
  6. [sAMP.LV] Sūdzības par serveri Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Tava sūdzība] ig esmu - Andrew_West 1. Apraksts par problēmu : Šodien nopirku garāžu un lasīju updeita ka var turēt divas mašīnas, domāju nopirkšu otru mašīnu, aizbraucu uz salonu nopirku mašīnu, pirmā mašīna vairs nav manā īpašumā, nav ne jausmas kā es varu pierādīt jābut kaut kādos failu arhīvos, bet mašīnu pārdevis neesmu, jo rekur stāv vienkārši nav manā īpašumā. 3. Pierādījumi par problēmu : https://failiem.lv/u/3bzvfyr7 veco mašīnu nevar uzlauzt, tāpēc ka nav īpašnieka - http://www.bildites.lv/images/zuc4jrav/97631/thumbnail
  7. arī gribēju taisīt topiku, bet sapratu ka var te, ja jau šito izskatīs, nopirku šito pašu garāžu un momentāli pārgāja jay'a īpašumā, bet garāža pieder arī man, karoč man strāda gpanel's, bet no āras neredz pat, ka tā būtu mana garāža ( nav tik liels bugs, bet still)
  8. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Andrew_West 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Nick_Martinez 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Viss sākās ar cardm, kad viņš sāka bērt pa manu mašīnu, pēc tam, kad biju ticis līdz servisam kur viņš piebeidza manu mašīnu beigās arī mani nogalināja 4. Kā vainas dēļ tas notika : - 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://imgur.com/138aqa0 Vēl čatā ir redzams mix laikam ;)
  9. NEKAD! ATKARTOJU, NEKAD! neleic tādu pašu paroli visur (citos serveros,inbox,draugiem viss kas tev dargs )
  10. nav tur cp. tur augsa uzrakstija tu sha pabirsi tev bija 0 hp jo tu nebiji paedis. + es jau tikai pa ooc lieku ja admini tices man ka bija cuff un qs ari liks. Liec ieksa savu video tu teici ka tev ir.
  11. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Andris_Juha 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Barney_Schnell 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : viņs nonrp cuffoja vāca cilvēkus es piebraucu skaidroties tad sāka mani nodirst ooc Nomira viņš no bada tas nav cp vienkārši tuvu piebraucu, var vel redzet kur viņs piekrīt ka taisija qs un nonrp cuff taka par to ar var likt sodu 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  12. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Andris_Juha 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Ainars_Legend 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Mēs braucām uz klubu piebrauca 3 čaļļi sāka mūs dmot nepaspēju noskrīnot dabūju tikai šito lai vismaz kaut kāds sods ir 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
  13. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Andris_Juha 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Eden_Ibrahimovic 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : uzsēdos uz riteņa stūres viņam viņs aizveda līdz stūrim un novāca brīdināja it kā bet novāca bez rp 4. Kā vainas dēļ tas notika : gan manas gan viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  14. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Andris_Juha 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Ingars_Bost 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Sāka mani randoma sist spawnā bez nekāda iemesla - CS 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  15. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Andris_Juha 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Tank_Lee 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Pienaca pie manis prasija vardu pec tam iekapu maha saka man shaut ( es vinam nepatiiku) 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
×
×
  • Create New...