• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Rafiks the Dievs

Lietotājs+
  • Posts

    795
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Posts posted by Rafiks the Dievs

  1. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Rafiks_Mendez


    2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Toms_Ozolins


    3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Skaties video, viss tur ir izskaidrots, čalis kaut ko nesaprot no rp, es viņu neņēmu nemaz vērā jo viņš visu rakstīja caur /b čatu


    4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa , yo.


    5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) 


  2.  

    Es šajā Rp situācija biju iesaistīts, ka liecinieks kuru es arī tēloju, taka Lauma atteicas no saskaņotā līguma mēs gaidījām policiju, kā deļ es arī paliku mašīnā un gaidīju. Taka policisti nebrauca man ieteica palūgt Marku lai viņš notēlo uz, kā arī Marks piekrita, bet kad viņš atbrauca nekas nenotika. Un tad vienā brīdi man tas viss panika un es sāku prasīt lai tas autovadītājs kas ietriecās Lauma parāda video ierakstu, jo viņš visu laiku skandināja, ka tāds viņam esot. Un dēļ visa šī tas viss arī ievilkās, jo policisti serverī nebija un tēlot viņus arī neviens nerībēja, piespiest nevienu es arī nevaru...

     

    Tu gribi teikt, ka rl tu nekāptu ārā no auto? :D joe_kumars

    • Upvote 3
  3.  

    Es nesaprotu, kāpēc man būtu jākāpj ara no mašīnas, tā mašīna pat nepiederēja man, tev vajadzēja skaidroties ar tas vadītāju un īpašnieku Laumu. Par to kur id 2 nozog mašīnu es biju iegājis afk un kad izgāju uzsprāga benzīntanks, kā rezultāta es nomiru un neko neredzēju. Vēlāk kad es ierados atpakaļ es uzprasīju id tam kas to izdarīja, jo serverī bija samēra daudz cilvēki un kamēr es visus pārbaudītu paietu krietns laiks, ja vispār viņš vel brauktu ar to pašu mašīnu. Tātad par to random čuvaku, ka tu viņu nosauci kas spamoja "braucam uz csdd" organizāciju saīsinājumi ir atļauti, ka arī skaitļi tāpēc arī viņu es nesodīju. Visu šo laiku es nebiju vienīgais admins onlaine serverī uzturējās Marks, Karlis un varbūt arī citi admini es īsti neatceros. Un par to Omegas darbinieku kurš tev uzlika roku dzelžus es viņu sodīju par smagāko pārkāpumu ooc insult, ja viņš nebūtu pārkāpis šo noteikumiem viņš arī būt iesēdināts cietuma par taviem iepriekš minētajiem pārkāpumiem.

     

    "Es nesaprotu, kāpēc man būtu jākāpj ara no mašīnas, tā mašīna pat nepiederēja man, tev vajadzēja skaidroties ar tas vadītāju un īpašnieku Laumu."
    Es jau skaidrojos ar Laumu, paskaties video tak. :D Bet Tu OOC man uzraksti, ka "rl arī nekaptu ar tevi vienkaršu sazinātos mūsu advokati ne mēs" . :D Labi izproti visu, lel.
     
    "Par to kur id 2 nozog mašīnu es biju iegājis afk un kad izgāju uzsprāga benzīntanks, kā rezultāta es nomiru un neko neredzēju. Vēlāk kad es ierados atpakaļ es uzprasīju id tam kas to izdarīja, jo serverī bija samēra daudz cilvēki un kamēr es visus pārbaudītu paietu krietns laiks, ja vispār viņš vel brauktu ar to pašu mašīnu."
     
    Šeit atkal mēs varam skatīties video, TU NEBIJI AFK, Tu pat pēc tam specā aizgāji un skraidīji. :D Nemelo vecīt, viss video redzams.
     
    " Visu šo laiku es nebiju vienīgais admins onlaine serverī uzturējās Marks, Karlis un varbūt arī citi admini es īsti neatceros. "
    Tu pats pa /b rakstīji, ka esi vienīgais admins on, tāpēc nav ko saukt palīgā rp situācijā, Bet vēlāk, video vidus daļā jau parādījās Mark, tātad sākumā Tu braukājies ar Laumas, kad Tu biji vienīgais admins on. 
     
    "Un par to Omegas darbinieku kurš tev uzlika roku dzelžus es viņu sodīju par smagāko pārkāpumu ooc insult, ja viņš nebūtu pārkāpis šo noteikumiem viņš arī būt iesēdināts cietuma par taviem iepriekš minētajiem pārkāpumiem."
     
    Interesanti ko Tu gaidīji, kāpēc uzreiz neliki cietumā par lowrp? Es Tev tak visu laiku rakstīju. Nobanoji tikai tad, kad viņš man uzdirsa un uzrakstīju, lai bano pa ooc insultu. VISS VIDEO IR REDZAMS. BEIDZ VISU NOLIEGT, LOL! Ar meliem neizspruksi.
    lūdzu :D   
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
    // Joe_Kumara atbildie :)
  4. Cau, te Rafiks, rakstu šo Joe_Kumars vietā, jo viņš , diemžēl, šo nevarēja ielikt, labi, viss par Ričardu.


    Es šajā visā neesmu iesaistīts, man neko neprasāt, neko nezināšu atbildēt :D 


     


    Atvainojos administratoriem, bet šeit lai spēlētāji izsakās, jo es esmu topika autors un citi var būt kā acu liecinieki, es dodu atļauju, tas ir tas pats,kas ļaut dzīvot savā mājā, paldies, visi šeit var izteikties ! 


                     


     


    Šis nebūs arī pēc parauga, jo ir ļoti daudz ko rakstīt . 


     


     


     


     


    Sveiki! Šeit mēs varam redzēt, kā samp.lv admins Richard_Blumenthal pieprot RP, un kāds viņš ir kā admins. Cik saprotu, tad ja piesakās par adminu, tad cilvēkam ir jāsaprot, ka viņam būs jāstrādā[jāadminē], īpaši tad, kad neviena cita admina nav on. Tad nu sākam skatīties, cik daudz viņš sevi apliecināja vienā RP situācijā.


    RP situācija - Joe Kumars brauca uzpildīties, bet bendzīntankā notika CSN, kurā cieta tikai dzelži..

     


    Šeit mēs redzam, ka mūsu cienījamais admins Richard saprot kaut ko no dzīves. Viņš kā redzam bildē raksta pa OOC: "rl arī nekaptu ar tevi vienkaršu sazinātos mūsu advokati ne mēs". Ļoti izcils piemērs RP saprašanai. :D Neviens no viņiem nekāpa ārā no mašīnas, kad mašīnas purns purnā saskrējās, viņiem vienalga, kaut vai viņiem mašīnas maksā ļoti daudz sampā.

     


    Šeit mēs redzam, ka id 2 nozog vienkārši mašīnu, kad notiek RP situāciju, un kad armijnieks atrodas mašīnā. Samp.lv admins neko nedara, viņam vienalga. Pat pēc tam negāja specot un meklēt šo nonrp cilvēku, lai ieliktu cietumā.

     



    Šeit varam redzēt apliecinājumu, ka viņš neko nedarīja, kad nozaga mašīnu. Prasa vēl ID, jo pašam slinkums to darīt, lol. Kam domāta komanda /spec, mēs neviens neuzzināsim.

     


    Šeit mēs redzam, ka random čuvaks ar riteni piebrauc un visu laiku spamo "maucam uz csdd", bet tā kā man zināms, ka šajā serverī PJ ir mix, tad CSDD arī vajadzētu būt mixam, bet Richardam vienalga, neko laikam neredz. + čuvaks vēl jauc RP situāciju, adminam vienalga...

     


    Richards bija vienīgais admins on, kad bija ap 100 cilvēkiem on, bet viņš braukājas ar Laumas... Es domāju, ka vienīgajam adminam vajadzētu skatīties visus un pagaidīt kādu citu adminu, lai pārņem adminēšanu.. Šeit mēs redzam id 45 ar kādu nicku spēlē, Richardam vienalga, jo rotaļājas ar Laumu...

     


    Tad teicu adminam, lai dabū to mentu šajai RP situācijai, bet viņš aizbildinās ar to, ka pa tabu ir redzams viens ments, un lai tas brauc.. Pat viņu nepasauc.. Kas tas pa sviestu? Kāpēc admins nevar palīdzēt RP situācijā? Varēja pa /rr tam mentam uzrakstīt vai arī specā...

     


    Tad ienāca on Mark_Lane un sāka adminēt. Paprasīju, lai viņš paprasa Markam, lai notēlo mentu, to viņš arī izdarīja, apsveicami..

     


    Kā redzam, tiesām viņš ir uzprasījis un var redzēt, ka Mark ir piekritis palīdzēt.

     


    Šeit Markam sāku stāstīt situāciju, kas ir noticis, bet izskatījās, ka viņam pilnīgi pie vienas vietas, neiesaistījās vispār... Kas pie velna?

     


    Šeit jau Richard sāk čīkstēt, ka nevienam neko nevar iemācīt, bet, manuprāt, viņš vēl nevienam nav mācījis RP.. Jo vispār neatbild uz reportiem, kad kāds viņam kaut ko prasa + nekad nepaskaidro jail iemeslu, kad cilvēki to prasa...

     


    Šeit varam redzēt, ka Markam tiešām ir vienalga uz to RP, jo re, spēlējās ar vienu citu čubaru.. Marks ir miris, lol... Un nevienam nekas par to nav.

     



    Šeit man uzliek rokudzelžus par to, ka Lauma viņam izstāstīja, ka esmu ietriecies viņas mašīnā, bet šis cilvēks pat man nepajautāja, kā es uz to visu skatos - kā es šo CSN redzēju. Viņam bija vienalga. Es ne bēgu, ne man bija ierocis - mani vienkārši saslēdz roku dzelžos pat neko nejautājot. WTF? Protams adminiem vienalga par šo LOWRP, bet mani vakar iesēdināja jailā par lowRP :D

     


    Richard saka, ka viņš ir iesaistīts, tāpēc nespeco nevienu, bet kā video sākumā redzēsiet, viņš braukājas ar bmw un vispār var teikt neko nesaka, nekādas jēgas no viņa nebija..

     



    Prasu viņam, lai sēdina jailā par lowrp un nonrp, bet protams adminam vienalga, kā jau vienmēr. Varbūt tie bija viņa draugi? To gan nezinu.

     


    Šeit mēs varam redzēt apliecinājumu, ka Mark tiešām bija piekritis būs par mentu, bet nez kāpēc viņš vienkārši atbrauc, paspēlējās ar citu un aizbrauc.

     


    Šeit mēs varam redzēt video no šī rp:


     

    Vai tiešām tāds admins šeit ir vajadzīgs? Citi admini raksta ieteikumus, lai paaugstinātu RP, bet ko šis dara? Pilnīgi neko, tieši pazemina to RP līmeni serverī? Admina pienākumi ir palīdzēt spēlētājiem, sodīt pārkāpējus!! Censties paaugstināt RP serverī . 


    • Upvote 6
  5. Neaktivitātes dēļ, cik ilgi var gaidīt kamēr parādīsies on? Ienāc reizēm online uz 5-10min un pazūdi.

    Newārnot lūdzu, par tēmu jautājums un tādā gaŗā lai varētu uzsākt diskusiju.. 

     

    Tātad,  jautājums Blackam , tu tiki brīdināts?

    Pirms noņem līderi ir jābrīdina, tā vismaz tam būtu jābūt pēc visparastākajiem principiem, gaidu atbildi. 

×
×
  • Create New...