• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Keni'js

OldSchool
  • Posts

    442
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Keni'js

  1. Čigi Čigi , Bang Bang .

  2. Palien vēl dziļāk kādam ānītī , Winden . Ar Shoutboxa banu viss vēl nebeidzās ....

    1. Show previous comments  2 more
    2. Delakruze

      Delakruze

      kadel dzes ara heita komentus a

    3. skairijs
    4. Owendetta

      Owendetta

      Labi, šo var vispār arī nokārtot mierīgākā ceļā ..

  3. Bļāa , ja šas čaiņik spizģu .

  4. Moderātori , palūgšu tomēr nedot Warning point , jo nedaudz paskaidroju par situāciju , ko viņš te apraksta . Nu , teiksim tā , ar tiem rolleriem ir tā , kad īstā dzīvē , ieliekot rollerī 70cc , vai 98cc cilindru , un visu setup uzliek uz maksimālo , tad ātrākais Rolleris pasaulē ir kaut kur Vācijā , ar rekordu : kkādi 174km/h . Cik zināms , tad Latvijā ir rolleris , kuram ir setups uz 70cc , bet ir 3. ātrākais rolleris Baltijā , un viņš iet uz 157km/h , tāpēc īsti nekas tāds nav ar tiem rolleriem , tur īsti tikai tehnika . + Ja runā par to helmet bugu , jeb neredzamo rolleri , tad šis jau ir diez gan pasen . Bet ir vajadzīgs salabot , jo dažkārt zināms , kad Hakeri sēž uz nobugoties rolleriem , un kicko ārā ar kickeri , jo nu Miniguna vairs nav pieejams + ja uzliktu jauno versiju , vispār būtu fantastika spēlēt kādu laiku , jo haku nav uz jaunās samp versijas . Cik zināms par šiem autobusiem , tad jauniņie izmanto viņus vairāk kā pārvietošanās līdzekli , ne kā darba transportu . Kā arī Hakeriem ir ļoti iecienīts autobuss , jo viņš ir liels , un ieslēdzot attiecīgo palīgprogrammu , autobus var sākt griezties , un izgriezt visu Staciju + ieslēdzot Kickeri sāktos vispār melnais caurums iekš stacijas .
  5. 1. Tavs Niks Forumā : Keni'js 2. Apsūdzētā Niks Forumā : AntiKekss 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Neko , normāli ar cilvēkiem apvainos ar vārdiem , un tad atkal , kārtējo reizi Ernests(Viņš tak man ļāva sevi saukt vārdā , kā arī visiem pārējiem to tā ļauj .) ar saviem Fake accontiem atnāk , un sāk man te prātu p*****t . 4. Pierādījumi : (Screenshots / Topiks kurā pārkāpts noteikums) Es taču SAMP.LV komūna gejs esmu : https://prnt.sc/ick9e6 Esmu kaut kāds pavarots , vai kas : http://prntscr.com/ickbbb Šeit atkal nedaudz par Personas informācijas izplatīšanu pret paša gribu(atļauju) : http://prntscr.com/ickchf , http://prntscr.com/ickcyu P.s Pusim laikam ir nedaudz jāpalasa cilvēktiesību likumi , un arī personiskie likumi P.s.s kā arī Es jums ieteiktu viņa visus accountus pēc IP pārbaudīt, un likt permā ;)
  6. 1. Tavs Niks Forumā : Keni'js 2. Apsūdzētā Niks Forumā : Bruce Sheidijs 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Brūce visu laiku kā ienāk forumā, tā uzreiz man piesienās . Es esmu kaut kāds galvā p*****s cilvēks , kurš ir noteikts . Tad kad pateicu , ka aizeju no foruma dēļ tā , kad viņam ir uzmanības trūkums , sekoja vārdu apmaiņa , jeb aizskaršana . + Reizi pa visām reizēm tomēr vajadzētu viņam ieskaidrot to , kad sevišķi labi nav atklāt personas informāciju pret pašas gribu , jeb šajā gadījumā es esmu cietējs . Nevienam citam šādi nenotiek , tikai un vienīgi man ;) Zemāk norādītajos screenos viss ir parādīts 4. Pierādījumi : (Screenshots / Topiks kurā pārkāpts noteikums) Šeit būs par apvārdošanu - https://prnt.sc/ic354w Šeit būs nedaudz par personiskās informācijas izplatīšanu bez manas gribas(atļaujas) - https://prnt.sc/ic385t
  7. 1. Tavs Niks Forumā : Keni'js 2. Apsūdzētā Niks Forumā : Bruce Sheidijs 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Ienāku iekšā , sasveicinos , un tad Brūce uzraksta . 4. Pierādījumi : http://prntscr.com/i8p534 (Screenshots / Topiks kurā pārkāpts noteikums)
  8. Lūdzu newarn , jo palīdzu cilvēkam . Profesionāls tips - Ieej ucp.samp.lv , un tur ir "Aizmirsu paroli" , nospied uz tā , un būs jāievada savs IG nick , un e-pasts , ja atceries e-pasta paroli , tad paroli iekš samp vari atgūt pāris sekunžu laikā ;)
  9. Ko tu te raudi , Ernest ? Čista nevarēji neko citu izdomāt ? 1) Uz avatāra nav tavs Nickname 2) Bilde ir ņemta no Googles 3) Tas neesi tu , jo neesi spējīgs neko tādu izdarīt . Es nesaprotu , tu čista esi galīgs D**** Reāli vienīgais ko tu forumā meklē , tas ir kašķis . Reāli tu neapjēdz to , kad Fotošopēta bilde , nav tāda pati kā īstā dzīvē , ieslēdz loģisko domāšanu . Tas , kad tev ir uzmanības trūkums , man vispār nepis . Es arī māku kaut ko gudru izgudrot , un teikt ka tas ir mans , kaut vai tas nav mans , un kā apliecinājumu iemest Facebookā , vai kur , lai izliktos , ka tā ir patiesība , nevis meli . Paliec vienreiz īsts puika , nevis mazs knēvelis , kurš meklē tikai un vienīgi problēmas ... Pie tam šo avatāru taisīja Randijs Klassiks , un bilde ir ņemta no Pinterest vai Googles .
  10. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Emmuel_Gainz 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Nick_Martinez 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Neko , normāli braukājos ar NRG , pēkšņi šis man stacijā ietriecās , es pasaku , ka viņš ir Lox , ka nemāk braukt (IC čatā) , un čalis paķēra CS , QS , DM , CarDM . Un tad kad sāka šaudīties normāli ,es pateicu : Čigān , beidz (IC čatā) 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa protams . 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  11. No Warn please .. Kāds sakars ar mani ? Es vispār haxot nemāku . Es vienkārši ar cilvēkiem tusēju ;) Btw es neesmu Emanuels , es esmu Emmuels .
×
×
  • Create New...