• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

iblamemakaveli

OldSchool
  • Posts

    401
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by iblamemakaveli

  1. jums tā ir kādreiz bijis?

    1. dzabuki
    2. iblamemakaveli

      iblamemakaveli

      vispār baigi nesaprotama situācija, esmu šokā.

  2. jebaļniks un ahujenijs

  3. Blow your load

    and hit the road

    1. Show previous comments  6 more
    2. iblamemakaveli

      iblamemakaveli

      Make her bamboozle and skidadle skidoodle

    3. dzabuki

      dzabuki

      make her wet and pay her a check

    4. iblamemakaveli

      iblamemakaveli

      give out the yogurt take the gotta-gogurt

  4. Kā jau visi zinam tā darbnīca tika uztaisīt lai ir erpiskāk. Bet ar Oskaru vakar kautko tur čuhņijāmies un atklājam vienu štellu, kas pēc būtibas nav pavisam laba. Tātad Itkā pēc būtibas mehs var tikaj tur salabot ar /srepair un ID. Bet kautvai man atrodamies Vla, es arī iebraucu iekšā uzrkastu /srepair kautkādu random ID un salabo tāpat varu tad iznāk da jebkurš kuram vjg /repairot mahu aizbrauc tur un salabo SEV, Video. http://failiem.lv/g/bqnwqlh# E; Un ja nesalabos, tad domāju, ka tāds Mehāniķis nebūs vajadzīgs īpaši, kam vajadzēs aizbrauks tur salabot tapēc pēc iespējas ātrāk salabo. Paldies.
  5. Ja viņam būtu tik traki nokrašojis apstātos pulkstenis un nenāktu lodes nost, un ielagotu pēc katra šāvienaa. Un kā arī redzams ziņa ko rakstija /b video ātri aizsūtijas.
  6. Šeit ir pierādijumu, un yā ja tu centīsies pateikt, ka viņš ir miris nesanāks ja nomirst tad galva ir uz agušu itkā. Ko viņš darija tavā bandā?
  7. Nestreso nejau es dabūšu wp, un yā padzīrdēju, ka patīk pirkt krekerus . Pierādijumi.. http://failiem.lv/g/rlyksag#aa/sa-mp-041.png
  8. Domā, ka tas man kautko izsaka? Vai katuko maina? Tu iebrauc nošauj ieņem jeb nobugo tava vaina. Piebrauci tieši klāt pie pašas zonas izkāp nošauj dabū terru, nez kapēc tad mēs tur šaudijāmies? Ar Klopsterru? Domāt var arī lōģiski pamuļ*i.
  9. Tavs segvārds serverī: Elliot_Makaveli Pārkāpēja segvārds serverī: Ethan_Miller Detalizēts apraksts - Terra bija ar BG karojām karojām, terra bija spawnā. šis iebelžas spawnā nošauj mani un ieņem zonu. Zbl jau ne? Cik sūdzību jau nav, Tākā WP vai līderi off, tas jau nav nopietni, ka tagad karojot jauztraucas vai nepaņems bet vai ennobugos kautkādi tirla*. Kā vainas dēļ, tas notika? - Viņa. Pierādījumi: http://failiem.lv/g/myruaev# http://failiem.lv/g/pqbamom#aa/sa-mp-051.png
  10. Oj kā mums te grudri belžz, vienkāši pienāc visiem spawnā noņem mahas un brauc prom, paskaties forumu draugs mzliet sūdzību par tevi, un to var redzēt ka rp nejēdz. Tapēc to dariji bez rp.
  11. Tavs segvārds serverī: Elliot_Makaveli Pārkāpēja segvārds serverī: Gvido_Zeltins Detalizēts apraksts - Iebraucu spawnā, ar savu elegy, Viņš ir ments vnk piebrauc klāt un konfiscē mahu. (NonRP) (CS) Kā vainas dēļ, tas notika? - Protams viņa. Pierādījumi: http://failiem.lv/g/pdfgfab#
  12. Paskaidrošu, tātad tu lietoji kādu modu/bugu vai arī kādu programmu. kas ietekmē serveri tādējādi nolagojot viņu, šo itkā banu nekad nedabūsi nost, bet jāmaina IP šādās situācijās laikam drīkst. E; LŪDZAMS NEVĀRNOT.
  13. wut , wut , wut? Occ insults? Itkā neredzu. Ja esi tev pa /b tā apsaukātu tad būtu Occ Insults.
×
×
  • Create New...