• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

-BlackHat-

OldSchool
  • Posts

    762
  • Joined

  • Last visited

About -BlackHat-

  • Birthday 01/01/1949

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    Interests
  • InGame
    Gvido_Zeltins

Contact Methods

  • Discord
    Skype

Recent Profile Visitors

12,123 profile views

-BlackHat-'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

43

Reputation

  1. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Gvido_Zeltins 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Dvite_Stypler 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Hax 4. Kā vainas dēļ tas notika : Power 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) https://www.youtube.com/watch?v=IqzU-fJ31aw&feature=youtu.be
  2. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Gvido_Zeltins 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Fernando_Cassel 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Hax 4. Kā vainas dēļ tas notika : Power 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) http://www.bildites.lv/a/pymmqzhn#48rpqj7c http://www.bildites.lv/a/9gdgc2bb#hqekd75p https://youtu.be/4mw0300jo9M https://www.youtube.com/watch?v=HeD6YZJjb0k E: vsp kur redzēts?, ka spēlētājs no debesīm krīt taisni, nekustinot nevienu esktremitāti? hmm... 2xE: pievienoju vēl vienu video.
  3. Vajag Unbanu RR, tuvojas tak taču Z-svētki, visi ir pelnījuši otru iespēju

    1. Show previous comments  9 more
    2. kaiminzs

      kaiminzs

      NE bļet, pietiks tos stulbos čīterus

    3. edgy

      edgy

      Vajag hakot, bet nevajag raudāt, ka bans :(

    4. kostķa
  4. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Gvido_Zeltins 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Los Santos Vagos 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Gop stop uztisīja. 4. Kā vainas dēļ tas notika : 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) http://www.bildites.lv/a/9gfcwmbn#rd6kzw28
  5. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Gvido_Zeltins 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Anthony_West un Jason_Raz 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Dm 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņu 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video http://www.bildites.lv/a/6e7nddz4#rmhwqk72
  6. 1. Apraksts par problēmu : Tātad esmu dusmīgs uz kovas, jo ******* tev bija jānoņem tā fīča ka ar fixcar salabojas auto pie mājas kā jauns ar 100%Hp.??? Un tagad ka šis ir noņemts man katru reizi, kā es braucu pēc sava auto, viņš vienkārši ''kaboooom'' un es neko nevaru izdarīt ar viņu, pat aizvest uz servisu. Zēbē tak uzliec atpakaļ fixcar normālo versiju nevis šito ***... vai arī dos sāpju naudu 1m vērtībā un tad es nebūšū vairs dusmīgs. p.s un sataisi tuning darbnīcā lai NOS var uzlikt, savadāk tavi izgudrojumi jaunie ir kā lieli defekti serverim. 3. Pierādījumi par problēmu : http://www.bildites.lv/a/z9bk2w79#mhggmv56 Okey dabuju savu vāģi atpakaļ, bet iesaku likt atpakļ Jums to lietu, kad iet fixcar kā agrāk.! un Noss arī sataisat, savadāk booring braukāt vai ko citu darīt. 2Edit: Labi,! slēdzat ciet, man pietiek. Paldies.
  7. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Gvido_Zeltins 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Ivan_Miller 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :dm,nonrp maģija 4. Kā vainas dēļ tas notika :hz 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  8. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Gvido_Zeltins 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Rocky_Mathews??? 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : nu vienkārši ātrs. 4. Kā vainas dēļ tas notika :kovas. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  9. Tas nevinu nerausta, vai biji, vai nebiji, būsi vēlreiz.! viss skaidri un ļoti saprotami redzams augstāk stāvošajā video.
  10. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Gvido_Zeltins 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : John_Core 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : hax 4. Kā vainas dēļ tas notika : laikam manas ;D 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  11. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Gvido_Zeltins 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :James_Sultan 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : DM 4. Kā vainas dēļ tas notika : ... 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) http://www.bildites.lv/a/js5d9svv#4wfpv5us
×
×
  • Create New...