• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Hєяηαηɗєz ☭☪

OldSchool
  • Posts

    549
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Hєяηαηɗєz ☭☪

  1. My heart bleeds for you, niqqa, I can't wait to get to you
    Behind that twinkle in ya eyes I can see the bitch in you

    1. dzabuki

      dzabuki

      kapec tu droppo n word :( 

    2. dev

      dev

      neatbalstu homoseksualo attiecibas.

  2. bļe *** lai nepīkst tā Ella viņa pati rauj visiem tiesības nost un pārējās lic te esmu iesaistīts, jo paši ņēma mums visu nost, nu a ko Mike malacis pretī iedeva un pīkst ella, ahujeķ.
  3. full vid ieliec kā nošauj neo vai arī tc. lab tak arī pajebaķ pa to jailu, prost ieliec full vid. ;)
  4. nu bet te tc, jo pats tu hakoji ar savu bugu ka miris staigāt vari + pings netika parādīts. gaidam gaidam
  5. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Blaine Hernandez 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Laimnesis_Spigulitis, Valters_Bowers hujovers 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : mazie raudaja 4. Kā vainas dēļ tas notika : mana jo vini mani nevar nosaut 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) https://prnt.sc/10ceecr
  6. chali tu varēji nemaz netaisīt sūdzību, jo pingu neparādiji. TC
  7. izmantoji iespēju nofilmēt kamēr esi miris. no kurienes tad beigās video nomiri, ja neviens nešāva pa Tevi? uztaisiji bugu sevi nopaļijot, jo man hph tur nav. Tevi Es neredzēju tādā gadijumā pats kautko samuķijis tur sev esi. paskaties tev no sākuma video ir 0hp, nozīmē miris esi kautkādu bugu izmantojis un augšāmcēlies. nebugo tad nebugosies man hp.
  8. kamēr tu ieliksi kad acc paprasīs gads paies. tev prasa apsūdzētā persona, gaidu.
  9. Kā redzi nokrišanas anims bija, tas nozīmē, ka Tev pašam kautkas nogļukojis ir. Tieši braucu starp Tevi un to apmali, kādēļ Tev rādās, ka es iepisu Tevī, huizin. Ja nu bans būs, viss ir, lai turpinātu spēlēt. nemīz ieliec full vid pa prikolam, gribu redzēt kas tur darās.
  10. Ko tu te pūt pīlītes. pajebaķ uz to wp, jo iesaistīts te esmu. tanī momentā kad Tevi ielika par saucamo ''CP'', nošņikerēji mūs ar propelleriem. Mani un Ravenu, loģiski ka Tevi ķurķī metīs par ''CP'', jo termins nav izdomāts priekš tā kad nozāģē čuvaku ar heli. Pieskrēji, uzliki mg zvaigzni par narkotiku kurīšanu kaut tanī momentā tupa čillojām ar Ravenu, nošņikerēji, mani ielika lvpd cietumā i boom tu raudi par cietumu? shut the fuck up skiddo
  11. I like my bitches redbone, ass fat, jello
    Lightskin, yellow, iced out, hello ♥

    1. kaiminzs

      kaiminzs

      veca dziesma :@

  12. Tādi prikoli sākušies. As always

    1. capture.

      capture.

      nu nez vecīt ja tu to domā pa banu tad nu nevar izbraukt to vissu ceļu nesasitot automašīnu :D

  13. Andža, neuztraucies, tulīt iepļaus vel.

  14. Kā nekā šeit arī iesaistīts esmu tādēļ no wp? Curt tava bērnišķīgā attieksme liek pret Tevi tā izturēties. Turpināsim dmot tieši Tevi, tici vai nē, bet uz tiem baniem ir p0hyj, filmē cik gribi un parādi no sevis vel lielāku žurku. Par sūdzību gsg vg vispār vabše ahujel Tu pats filmē kā pārkāp dahuja terminus un pat nēesi sevi pierakstijis, ka pats kautko pārkāptu. Ieberzies mazais. Tā kā Tu teici, ej nopērc savā shit tor browserī btc ieblato tālāk un bļe sēdi pamperos skatoties uz tiem 0.00000000000000001 btc. Nabax Tu pat nezinātu kā pasūtīt kautko.
×
×
  • Create New...