• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

dzeison`s

OldSchool
  • Posts

    626
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by dzeison`s

  1. Tavs niks spēlē : Jason_Keenann

    2. Administrātora niks spēlē : Hardwell_Castellani, smth
    3. Pierādījumi par pārkāpumu : 
    http://prntscr.com/9dg7o6
    4. Apraksts par situāciju : Kurš cilvēks dzīvē rakstītu SMS ar vārdiem skaitļus? Pirmkārt, sms nav izruna, kura notiek visa IC čatā, neko nepārmetu, bet nedaudz jaiemācās mix termins. Tikpat labi tas ir tas pats, kas forumā būtu IC sadaļa, neviens nerakstītu IC pie datora- Es šo mašinu nopirku par trīssimts tūkstošiem, bet gan - Es šo mašīnu nopirktu par 300k, vaitad nē?! Cik nopratu, tad mute bija par to. 

    • Upvote 1
  2. 1. Tavs niks spēlē : Jason_Keenann

    2. Administrātora niks spēlē : Tony_Tason
    3. Pierādījumi par pārkāpumu :   

    4. Apraksts par situāciju : Šaubos, ka normāli ir tas, ka admins vienkārši mafbizz laikā visiem pa vidu maisās, es paņēmu, iešāvu viņam. Viņš man /rr uztaisija smuku abuse, kas ir ļoti debīli no administratora puses. Dažas dienas iepriekš Tonyam bija ierocis mafbizz laikā, es arī viņam sāku šaut, viņš mani nošāva, žēl, ka par to pierādijumu nav, bet, ja kova vēlēsies, tad apskatīsies dažas dienas atpakaļ, ka Tony's nošāva mani mafbizz laikā, pats būdams tuning biedrs. 

     

    http://prntscr.com/8qw63x

    http://prntscr.com/8qw68c

    http://prntscr.com/8qw6ec

  3. 1. Tavs niks: sound

    2. Administrātora niks: Krūgers
    3. Pierādījumi par pārkāpumu : 
    http://prntscr.com/6ktrpg
    4. Apraksts par situāciju : Tātad Krūger.Kā esmu ievērojis esi uzēdies uz manis konkrēti. Nu labi, vēlies - ēdies, bet ne šeit forumā.1)Tu esi SERVERA administrātors kura pienākums ir ievērot to vai kārtība ir SERVERĪ, ko tu ložņā forumā?Tam ir MCP/ACP paradzēti ;) . Uzrakstu ''Labāk nofilmē kā ripo/noripo (1 no abiem variantiem, neatceros kurš) un tu mani bano :) jauki ;) būtu uzmetis wp par oftop, lieku postu vai ko citu.Bet prikols tajā, ka par parastu tekstu tu mani bano, sacepies ja?Meklē kur piekasīties?Ajjjj... kā teicu 1)ej, tevi SERVERIS gaida, nevis FORUMS 2)Palasi labāk kas citos topikos tiek apspriests, vispār - jēlības, stulbi teksti, idioitismi n shit.Bet nu pašsaprotams tu jau uzreiz esi SERVERA admins, laika nav :) nekas Krūger, pierodi, nav šādi jāvāc tie kuri atstāj vienkāršus komentārus.Slikts garīgais?Izej ārā, ar draugiem kaut ko padari, uzkapā fuci nevis izgās dusmas.

    P.S -Tekstā nebija NEVIENA rupja vārda ;) ņem vērā!
     
    RAKSTU SOUNDA VIETA
    • Upvote 2
  4. Tevi ieliek parastaja cietumā uz noteiku laiku, pēc tā atsēdēšanas tevi pārmet uz z51 jailu, kur tev jaatsēž 1200sekundes, attiecīgi 20 minūtes. Z51 jailā tev atņem pulksteni un telefonu, izejot ārā tev viņi atkal būs atpakaļ. 

    TC

×
×
  • Create New...