• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

[Sudziba] Kevin Blumenthal


Recommended Posts

logs.png


Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus!


Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls.


Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos


Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem:


1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Max Deazel


2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Kevin Blumenthal


3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Notureja , paprasija mašīnas apliecibu, izradijas ka man nav izieta tehniskā.Tad divi gudrinieki izdomaja ka njems nost tiesibas un arī bonusā konfiscēs manu automašīnu CS. :D .Par to būtu jāliek naudas sods, vai arī , ja būtu normāls ments, tad uzliktu brīdinājumu,bet kautko šidādu redzu pirmo reiz. :D


4. Kā vainas dēļ tas notika :Logiiski ka vinja


5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)


http://bildites.lv/a/2g7d86n8#8qktkyn9


  • Upvote 1
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Ko tu vari čīkstēt visu laiku? 12 gadus max tev varētu iedot. Iemācies, kas ir CS pirms vispār šeit spēlē un brauc ar muti mums. Pirmīt vēl pats caur /c izsauc mentus, sakot, ka kāds dirftē pie domes, kas biji tu pats. Kas tas par autismu? Tā vienkārši nav ko darīt, tad paspēlēšos ar mentiem. Vot zini, kas tas ir? Tas ir totālakais CS. OK, pēc tam notika pakaļdzīšanās, kur tu bēgi, un beigu rezultātā tiki aizturēts, un atkal čīkstēji, ka mēs esam nonrp, viss tiek darīts ar nonrp. Būs sūdzība par mani. Kur tā sūdzība ir? Rekur screens no ingame, lai nedomātu, ka es te kaut ko sablietējis esmu. http://prnt.sc/erb0ue Vienu reizi tiec aizturēts par bēgšanu, tu iznāc laukā no cietuma, tevi noķer un tev nav tehniskās apskates. Bez tehniskās apskates RL nemaz nevar piedalīties ceļu satiksmē. Tev par pirmo bēgšanu jau vien tiesībām jābūt nost bija. Respekts tev vismaz par pirmo reizi, kad mūs ar kickeri kaut kas aizlidināja, un tu atnāci atpakaļ, lai mēs tevi varētu tomēr tajā ķurmī iebāzt. Izskaidroju tā nedaudz šodienas situāciju, kas un kā. Postoju, kā pašreizrējā Kārtības Policijas galva, izskaidroju cilvēkam situāciju. Lūgums būtu, ka mani varētu par šo newarnot. Vairāk šajā topikā nerādos, jo savu pateicu. Peace. Esmu redzams arī screenos, kas attiecināma uz šo situāciju. Sūdzība manā skatījumā ir pilnīgi aplama. Paldies.

Edited by kassels
newarnot | kassels
  • Upvote 2
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Tu pats saproti kas ir CS? Tu izsauci policiju pa /c un teici - '' Pie domes apvidus auto ārdās'' Bet patiesībā tas biji tikai tu. Apstādinājām tevi, paprasīju dokumentus, tu bļauj, ka nonrp. Pašam komandas kādas bija? Jēlas ... Kā jau Kortess augšā minēja, tev maksimāli varētu iedot 12 gadus, ne vairāk.

Kad aizbraucām uz iecirkni, par /b čīkstēji, ka tas ir cs, cs utt... Teici, ka tev sencis par mentu strādā. Uzjautā viņam vai bez tehniskās apskates vispār drīkst braukt pa ielām. Ja menti tevi pieķer, tevi fuksēs visos caurumos... (Pēc pieredzes) Vienreiz izbeidz čīkstēt, palasi terminus. Priecājies, ka noņēmu tev tikai tiesības, nevis auto. Arī manā skatījumā sūdzība ir aplama.

 

P.S - Un par to mašīnu tu teici, ka noņēmu? Nē, nenoņēmu, priecājies.

  • Upvote 6
Link to comment
Share on other sites

Tātad.. auto policija drīkst konfiscēt, ja tev nav tehniskā apskate.. tiesības arī uz "gadu" noņemt. TC.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...