• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

[Sūdzība] James Klon // Klons


Recommended Posts

1. Tavs niks spēlē : Rickie Leenan, bet nav svarīgi.
2. Administrātora niks spēlē : James Klon, šajā brīdī es par forumu, tādēļ Klons.
3. Pierādījumi par pārkāpumu : 
http://www.samp.lv/index.php?/topic/102688-s%C5%ABdz%C4%ABba-leonids-zamenko/  http://prntscr.com/f2xgih

4. Apraksts par situāciju : Aizvēra ciet topiku, pasakot, ka nauda netiks atgriezta, saprastu 1 vai 2 miljoni, bet tie ir 19. Šajā ziņā varēja sazināties ar īpašnieku un viņš, iespējams, naudu atgrieztu. Redzams, ka -Frank izskatījis visas sūdzības un manu atstājis augstākstāvošiem http://prntscr.com/f2xknx , bet Klonam jāielien tur, kur tas nav vajadzīgs... Un tagad esmu pats vainīgs, ka erpoju līgumu, kuram nebija jēgas, ja? http://prntscr.com/f2xgm5

 

 

 

PS. Rakstu Rikija vietā, viņam suspends

  • Upvote 3
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Viņš saņēma 20 dienu banu, pēc kā 2minūšu laikā unbanu nopirka.

Man ir tāds jautājums, kā mēs admini varam tev naudu atgūt? Un pēc tam vēl brīnas, ka nav rp, moneyrusho all the time, labi, ne par to stāsts, mums adminiem nav jāsedz no savas kabatas tas, ka biji tik neuzmanīgs un nelietoji ar otru spēlētāju scriptly auto pārdošanas sistēmu,jeb /sellcarplayer,šeit spēlētājs saņēma sodu 14 dienas par rp avoid+log off un 6 dienas par robbing/scam limita neievērošanu. Un atbildēšu uz tavu nākamo teikumu: Bet sellcarplayer ir 7 miljonu limits. Atbilde: Tad paņem pa 7 miljoniem un pārējos 12 miljonus uz bankas kontu pārskaiti, ja pārdevējam kas nepatiks tad lai veido sūdzību ar pierādījumiem.

Ā, un Franks palūdza man izskatīt sūdzību, ja viņš būtu atstājis augstākstāvošiem tad viņš būtu tur iepostojis.

Link to comment
Share on other sites

Ja tu gribi atgūt savu naudu.. vērsies pie īpašnieka ar to sūdzību (visticamāk neatbildēs..) ja nu gadījumā atbild- skype- samp.lv. Mums - adminiem arī īpašnieks nedod naudu, nu retos gadījumos citreiz mazliet iedod.. bet pārsvarā paši taisam konkursus, pa savu naudu.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...