• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

[Sūdzība] Johny Blumenthal, Leo Odell Blackman, Richard Blumenthal


Recommended Posts

1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Roy Rowell


2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :  Johny Blumenthal, Leo Odell Blackman, Richard Blumenthal.


3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Prost sāk mani ķert čubriki no Omegas, galigi nūbi, tadus NonErperun *** no Omegas, ar kaju pa muguru un pa logu ārā,njamm visu NonRP dara, un tobrid Ricitis aka Ričards Blumetāls speco un viņam galīgi pie dirsas, vatafakmazafaka??? Tam Džonī uzvārd Blumentāls, bet tas ir sūds, tapec arī Ricītis viņam neko nedarija, kā nekā savaijais, vnk tie Blūmentāli domā, ka baigi krutie ar to suda uzvardu, nekā tur tāda nav, lai nesodītu vinjus, ajj pipec Ricīti.


4. Kā vainas dēļ tas notika : Adminu nolaidības dēļ.. 


5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://failiem.lv/u/gnr7n4my#sign_up


Link to comment
Share on other sites

Tas kā tu man braukā, un triecies un pat tava screen redzams Jebanie menti? tas normāli? un es tev vnk tā braucu pakaļ, jūs sākāt bēgt kaut vai es vnkgribēju parunāt par mašīnas bojājumiem, sākat uzbrukt Omegas darbiniekiem. admins neko nedarīja, jo viss tika darīts ar RP, un viss ko darīji divas reizes tevi noteizoju abas reizes atsevišķi erpoju. Un jā tev pa lieliema bij rp avoid. Un runājot par nonRP, kurš nepakļautos Omegas komandām? ja saka stāt patiešām cilvēks, kurš kaut ko dara nelikumigi. Un neķērām mēs tevi bet gan tavu draugu, no EM. Kas DM taisīja pirms tam, un bij kā terrorists, mēs viņu gribējma apturēt un pārbeudīt busu. Tapēc beidz stāstīt muļķības. Un man ar Richard Blumenthal nekādas sakarības nav, mani pat viņs nepieņēma Family. :D

Pietiks raudāt :D

Chatoff, es visu itkā pateicu :D

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Johny Blumenthal - 60 Minūtes par MG zvaigznēm.

Roy Rowell - 60 minūtes par Police Abuse (CS)

Nav redzams, kurš tevi nogalina, un kad. Par Ričardu, nav pietiekami pierādijumi, ka viņš tevi visu šo brīdi specoja, iespējams, ka uzmeta aci tieši tad, kad nomixoji. Tādēļ arī nesaņemsi sodu par Mix via /w . TC.

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...