• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

[Sūdzība]LSPD Darbinieki


Recommended Posts

1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Tommy_Merlyin


2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Kāds no sapd vai lspd biedriem


3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Kāds no mentiem publiski teica ka ir pieņemšana sastāvā un var iet jebkurš.Es iegāju stāvēju rindā garlaikojos bik pastaigāju pa telpu un pēkšņi man pavēl pamest šīs telpas ,protams es nepakļāvos ,jo ir aicināts jebkurš civiliedzīvotājs uz pieņemšanu , pēc tam viņš pret mani izšāva ja nemaldos 2 lodes mans dzīvības līmenis bija kritisks  tad mani  tas ments iesēdina uz 1800 sekundēm jaila par itkā traucētu darbu.


4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa , tad rodas jautājums kāda jēga jebkuram civilajam bija jēga iet uz pieteikšanaos lspd/sapd sastāvā ja es kā civilais traucēju darbu mentiem stāvot rindā??


5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)  Nav jo man nebija iestatīts līdzīgs screen resolution ar PC nevarēju uzņemt screenu.


 


 


 


Vēlams mani atbrīvot no jail!!!!Jūs menti paši nepildat korekti savus pienākumus sēdinat par neko un čīkstat ka pus serveris jūs degradizē. lol


 


Jums būtu man japasniedz medaļa ka atklāju mentu darba kvalitāti un civilo traucēšanu ar saviem kārtību stacijā vai kāda čuhņā vēl! kaut vai visi civilie ievēroja rules.


Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...