• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Sūdzība par Marco_Klebitz


Recommended Posts

1. Enrike_Takabis

2. Marco_Klebitz

3. Tātad viņš man zvanīja un teica ka vēlās no manis nopirkt auto Elegy , par kuru es biju ielicis sludinājumu ka pārdodu. Sarunājām tikties pie Cloud bankas , viņš iesēdās manā Elegy , un čatā raksta lai es viņa id numuru rakstu divas reizes , jo savādāk es pārdošu auto valstij , nejau viņam. Es takā nebiju neko aizdomājie ņēmu un rakstīju to viņa id divas reizes , un respektīvi aiz /pay id --->(4)<--- viņa id rakstiju arī 1500000 (summu) par kuru es grasījos auto pārdot , bet tā vietā viss ko es dabūju 4euro , un pēc pārdošanas viņš uzreiz nozuda no servera ārā . Es protams grasījos pa normālo kautko sarunāt , bet izskatās ka nesanāks . Es nezināju ja raksta pārdošanā id divas reizes un summu par kuru vēlies pārdot sanāk tā ka pārdod pa manā gadijumā 4eur . (jo dotā spēlētāja id bija 4) Ļoti ceru ka būs kāds kompromiss , un spēsim labot šo situāciju . Ir arī ātri veikta bilde , ne ļoti labā kvalitātē , bet ceru ka derēs . Paldies jau iepriekš . Tagad esmu palicis serverī principā pliks :( P.S - VĒLOS ATGŪT VAI AUTO , VAI NAUDU PAR KURU VIŅŠ TAISĪJĀS NOPIRKT ŠO AUTO 1,5M .

4. Tas notika viņa vainas dēļ es uzskatu nejau manas. Ne kurš katrs iedomāsies ka ja divreiz raksta id pārdod par tik cik ir tavs id.

5 Pierādijums screenā ka viņš raksta tajā čatā , lai man nebūtu itkā šaubu

post-147043-0-93675800-1511212808_thumb.jpg

  • Upvote 1
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Lūdzu ievieto pilnu skrīnu ar telefonu fočētie diemžēl nederēs. Skrīnus var uzņemt ar pogu F8 un tos var atrast mapītē Documents>samp>sreenshots. Vēlams tos ievietot bildīties.lv vai failiem.lv  Cik noprotu skrīni visticamāk nebūs, bet dodu Tev vel 24h lai ievietot to. Nākamreiz kad raksti sūdzību lūdzu ievieto pilnu skrīnu pēc šīs pamācības.


  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...