• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

[Sūdzība]Anti-Hack


Tim_Honey

Recommended Posts

1. Tavs niks iekš serverī?:Tim_Honey
2. Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo:Tātad skrēju garām kkādam dīķītim,ielecu iekšā un izkiko par kkādu haku lietošanu,pff.(Sūds tas Anti-Cheat,pret haxoriem arī nepalīdz,tad kapēc viņu vispār vajag serverī ?Tikai bojā spēlēšanu !)
3. Bugs/kļūda/Cits(Vajadzīgo iezīm)?Bugs
4. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video: https://www.youtube.com/watch?v=TlYVqDruh0A

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Njām,es ar sāku psihot :D Vēl besī tā herne ka ienāk serverī,uzspawnojies un srazu no zila gaisa nomirstu :D Pirmajā reizē nu ok,bet kad atkārtojas aizvien vairāk tad vnk paliek zaj***l.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

[[Template forums/front/topics/postContainer is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]] [[Template forums/front/topics/postContainer is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]] [[Template forums/front/topics/postContainer is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Man arī tā ir gadījies, par laimi neko svarīgu nedarīju.

 

Priekš kam vajag kaut kādus antisūdus serverī, ja jau paskatoties pieteikumu sadaļā, adminu jums te pilna pakaļa. Takš tam dēļ jau admini ir domāti, lai tvarstītu čīterus! Tā vismaz ir CSā.

 

Es vispār uzskatu, ka te ir bardaks. Viena statusa īpašnieks dara vairāk nekā fiziski var izdarīt - soda spēlētājus, kuri pārkāpj mazāka līmeņa pārkāpumus (lamājas, DM nshit) un bano čīterus. Man šķiet, ka tādas lietas ir jādara policijai nevis adminiem, tāpēc jau arī ir bardaks, ka nav tā. Savukārt policistiem nav, ko darīt, jo visu jau izdara admini. Protams, varbūt es kļūdos, bet te ir vajadzīgas pārmaiņas.

 

Pie viena pierakstīšu nedaudz offtopick -

 

Autoparkā autobusiem nav degvielas, būtu baigi forši, ja uztaisītu tā, ka visiem autobusiem stāvlaukumā būtu 50%+ degvielas daudzums.

 

 

//Ceru, ka % nesaņemšu, jo neuzskatu, ka mans posts ir lieks/nevajadzīgs. Dalabi, es to saku, jo neizlasīju noteikumus, droši skaitat klāt. :/

Piekrītu,bet šeit ir tā ka servera īpašniekam pēc manām domām ir po*** uz servera attīstību. Lai serveris attistitos vajag tam veltīt daļu sava laika!

Link to comment
Share on other sites

Tas jau ir Auri stūlbais Anti-Cheat`s ,zb traucē spēlēt,tad bļe labāk ņem ārā !

 

Pēdējais sūds,mana ome 5x labāku māk uztaisīt par šo miskasti.

Link to comment
Share on other sites

Tak bļa, ņemiet ārā un novelkiet normālu, vai salabojiet šito un tad atkal iemetiet. Zajeba* normāli, braucu pakaļ kravai izmet... viena telefona man vairs nav ! (Labi, ka vecais Androids :D otrs bija labāks :D)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...