• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

[Sūdzība] Johan_Simson


Recommended Posts

1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Alex Zanetti


2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Johan Simson


3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Ķēru to otru kravas auto, bet prizmas kejucis sajutās varens un izdomāja nostāties priekšā, pēc tam vēl uzbraukt virsū.


4. Kā vainas dēļ tas notika : hz 


5. Pierādījumi par Pārkāpumu : 


Link to comment
Share on other sites

Zini kā besi kad 24/7 menti sēž pie prizmas likuma un skatās kam nostriļīt 10k par zaļo zonu. Jūs esat ceļa policija nevis kkāds kāsēju dienests. Visulaiku kā brauc lejā jau kāds sēž kas grib iepelnīties. Tak vienreiz pabraukājiet apkārt nevis zogat no prizminiekiem un tālbraucējiem naudu ! redzēšu vēlreiz bez kkādas triekšanās nodēmošu.

Link to comment
Share on other sites

Zini kā besi kad 24/7 menti sēž pie prizmas likuma un skatās kam nostriļīt 10k par zaļo zonu. Jūs esat ceļa policija nevis kkādu kāsēju dienests. Visulaiku kā brauc lejā jau kāds sēž kas grib iepelnīties. Tak vienreiz pabraukājiet apkārt nevis zogat no prizminiekiem un tālbraucējiem naudu ! redzēšu vēlreiz bez kkādas triekšanās nodēmošu.

 

Pietiekami daudz tiek braukāts apkārt, bet tā kā Jūs ar īpašu gudrību neizceļaties un pieļaujat tās pašas kļūdas, kāpēc mums to neizmantot? Kā arī, Tu par kravu pelni 80k, Tev grūti 5k samaksāt par pārkāptu noteikumu? Sen jau zināms, ka prizmā pieņem visus lowus pēc kārtas, Tu esi tam labs piemērs. 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...