• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

[Sūdzība] Fernando_Cassel HPH un par administratoru aktivitati !!! izlasit.


Recommended Posts

1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jackson_Berg.


2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Fernando_Cassel


3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Terras laika, kad admini iziet off, sak hackot. :)


4. Kā vainas dēļ tas notika : Adminu, neaktivitates del, veletos parunat ari par administraotoru aktivitati, kur ta ir palikusi?, tiesam nevajag jaunus aktivus administratorus?, sie vecie, vispar nav aktivi, nesaprotu, bija 40 - 60 cilveki, admini bija kadi 4 on, tagad ir 100 cilveki, neviena administratora, forsi, un zinat kas notiek kad kads admins ir off, un serveri paliek 100 cilveki?, pizgets tur ir, ieteiktu kova izlasit, un adminie, nenodirsu, esiet aktivaki, vainu pienemiet jaunus administratorus.


5. Pierādījumi par Pārkāpumu : Un tikai nevajag, asinis slaksts, viens saviens, un tev ir hph, lai noturetu pedejas sekundes, tur slow mo var redzet kur tu saraujies pec mana saviena un jaa, tikai bez attaisnojumies, ka besi jebal vienkarsi - VIDARS - https://failiem.lv/u/vwj9dqk7


  • Upvote 3
  • Downvote 2
Link to comment
Share on other sites

Eu tu p*rdeli... Tu vispār zini jaunos antichīitus ? Par hph kiko ara ! A un vel tu vispār zini cik vajag šāvienus lai redzētu vai visp ir hph ? ? ? ? 3-5 vismaz, šis serveris nav tik perfekts kad pavilktu bez lagiem....

Bet anyway gaidu acc atbildi...

Link to comment
Share on other sites

Ar 1 Deagle šāvienu Tu nekādi nevari pierādīt, ka viņam ir hph. Pēc personīgās pieredzes zinu, ka mēdz nolagot un nenoraut hp.

 

Par maz pierādījumu, sūdzība aplama. Ja esi tik pārliecināts, ka viņam ir hph, tad nākamreiz nofilmē garāku video, kur raidi vairāk šāvienus.

  • Upvote 6
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...