• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

[sūdzība] Frank Cammisano


Recommended Posts



1. Tavs niks spēlē : Lucifer Williams
2. Administrātora niks spēlē : Frank Cammisano
3. Pierādījumi par pārkāpumu : tātad, es izbraucu no savas mājas, kad kaut kāds mazā lvl spēlētājs taisa man carDM, protams nečekoju acc un uzreiz meginaju likvidet vinu. Protams atzīstu savu pārkāpumu, pēc kā dabūju sodu, bet otru speletaju, kas to visu izraisīja, neielika cietumā. Protams, uzraksīju /report, ka mani ieloga un otru nē, jo acc prosta ir PO**j par situācijām, atbilde bija kolosāla "Mierīgāk, murmuli". /report itkā ir OOC, lai sazinātos ar administrāciju. Labi, ja mēs viens otru IC tā saucam, bet nejau OOC, un nejau nu ACC, caur /report. Nenonācām ne pie kāda slēdziena, tik saņēmu apvainojumu. Parasti ACC vajag , tomēr, filtrēt ko runā. Malacis Frenkij, tā tik turpini :*
4. Apraksts par situāciju :

original.png

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Tas ''murmulis'' bija domāts kā mīļvārdiņš un to teicu par situāciju, kuru izdarīji. Neņem ļaunā.

Par tēmu: Es iegāju specā tikai tad, ka Tu sāki šaut un mainīt ieročus, kā rezultātā izdarīji servera noteikumu pārkāpumu . Cardm tur nesaskatīju, jo pa vēlu ienācu iekš speca. Ja būtu ienācis iekš speca ātrāk - tiktu sodīti jūs abi ar attiecīgu sodu un attiecīgu noteikumu pārkāpšanu.

Link to comment
Share on other sites

Es nesaku neko par to, ka jail mani - jā bija QS, bija bik CS ar. Bet paskatoties tā - ja sākas apšaude, kaut vai tajā pašā nolāpītajā stacijā, būs CS, bet visi pie lodēm lien takā bites pie medus. Nu paskatoties tā, kurš skrietu pretim lodēm? neviens...

 

Vnk ieliek cietumā to, kas šauj un viss.

 

Un varējām prosta to izrunāt, nevis  paskai 2 vārdu frāzi, kas godīgi sakot ir diezgan aizskaroša un tālāk  atkal ignorēšana. Tev kā ACC vajadzētu filtrēt bazaru - pazīstams, nepazīstams, jo tomēr esi ACC un rādi piemēru citiem.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Jā, ar to divu vārdu salikumu nedaudz pāršāvu pāri strīpai. Saprotu savu izdarīto.

Ceru, ka saproti arī mani, ka nevarēju ienākt ātrāk specā, jo tomēr bija jāpārskata vairāki spēlētāji . 

Specojot pāri visiem servera spēlētājiem es uzrāvos uz Tevis un ieliku tikai Tevi jail, jo iepriekš izdarīto no otras personas nemanīju.  

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Tāpēc tur ir vārds “parasti”. Runājot par situāciju, cik es sapratu administrators nesodīja otru pārkāpēju un tad ignorēja report. Parunāšu ar administratoru, tā tiešām nav priekšzīme citiem.

  • Upvote 4
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...