• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Sūdzība par [Rolleriem]


imthenewblack

Recommended Posts

Tā kā šodien sāku spēlēt šeit pēc ilgiem laikiem un skaitos jauniņais, apkārt braukāju ar rolleri vai autobusu un nepagāja pat diena, līdz atradu divas problēmas, bet bildes būs tikai ar vienu problēmu, otru jebkurš var pārbaudīt.

1. Kā bildēs redzams, kautkādā veidā ar otrās problēmas palīdzību netīšām uzbugoju rolleri ar komandu /helmet un /helmetoff un viņš palika neredzams, ja uzkāpu virsū, es ari paliku neredzams.

2. Ja braucot ar rolleri turot w var sasniegt +- 140km/h vai kautko tādu, neesmu pārliecināts, bet ja turi w un spaidi bultiņu uz augšu, tiksi līdz pat 170km/h ja ne vairāk, domāju ka tas ir diezgan nopietni.

Nebūtu bijis 1lvl admins, būtu man bijis bans, un diezvai unbanu būtu dabūjis, bet tikai izkickoja, tāpēc atnācu atpakaļ un izskaidroju sevi, so thanks for that ^^

Apakšā bildes ar neredzamo rolleri

 

http://tinypic.com/r/8yrr44/9

http://tinypic.com/r/1sh2qr/9

http://tinypic.com/r/20rv8tz/9

 

Edit:

Pierādijumi, ka rolleris brauc ātrāk uzbugojoties, nekā vajadzētu 

http://tinypic.com/r/j5h5wm/9

Link to comment
Share on other sites

Moderātori , palūgšu tomēr nedot Warning point , jo nedaudz paskaidroju par situāciju , ko viņš te apraksta .

 

Nu , teiksim tā , ar tiem rolleriem ir tā , kad īstā dzīvē , ieliekot rollerī 70cc , vai 98cc cilindru , un visu setup uzliek uz maksimālo , tad ātrākais Rolleris pasaulē ir kaut kur Vācijā , ar rekordu : kkādi 174km/h . Cik zināms , tad Latvijā ir rolleris , kuram ir setups uz 70cc , bet ir 3. ātrākais rolleris Baltijā , un viņš iet uz 157km/h , tāpēc īsti nekas tāds nav ar tiem rolleriem , tur īsti tikai tehnika . + Ja runā par to helmet bugu , jeb neredzamo rolleri , tad šis jau ir diez gan pasen . Bet ir vajadzīgs salabot , jo dažkārt zināms , kad Hakeri sēž uz nobugoties rolleriem , un kicko ārā ar kickeri , jo nu Miniguna vairs nav pieejams + ja uzliktu jauno versiju , vispār būtu fantastika spēlēt kādu laiku , jo haku nav uz jaunās samp versijas . 

Cik zināms par šiem autobusiem , tad jauniņie izmanto viņus vairāk kā pārvietošanās līdzekli , ne kā darba transportu . Kā arī Hakeriem ir ļoti iecienīts autobuss , jo viņš ir liels , un ieslēdzot attiecīgo palīgprogrammu , autobus var sākt griezties , un izgriezt visu Staciju + ieslēdzot Kickeri sāktos vispār melnais caurums iekš stacijas .

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...