• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

[Sūdzība] Randy_Mendez un Frank_Cammisano


Frankys

Recommended Posts


1. Tavs niks spēlē : Frank_Cordinelli
2. Administrātora niks spēlē : Randy_Mendez un Frank_Cammisano
3. Pierādījumi par pārkāpumu : 
https://failiem.lv/u/n69gcg3z#/
4. Apraksts par situāciju : Neparko ielika cietumā un aizkāra manu godu es uzkatu,kad administratoriem tāda rīcība nav adekvāta un jāsaņem +1wp.

  • Upvote 1
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Piedod vecīt, bet tu mani nebeidz smīdināt, es domāju kad tu sapratīsi ko tu esi izdarijis un neliksi sūdzību, bet man nav grūti pastāstīt visu patiesību.

Tātad vakardien cik sapratu tevi ielika cietumā Frank Cammisano, nezinu īsti iemeslu, tu sāki vairākas reizes /report īdēt kad ne par ko jail, un kad mēs ar Frank esam sliktākie admini serverī. Tālāk tu tur īdēji ļoti ilgi, katru reizi kā ielieku tevi cietumā, tā tu vienmēr esi mani sācis ar vārdu aizskart, atkārtojot to vairākas reizes . Es domāju kas tu esi, protams pats pateici kad esi Jason Faze, tikai nomainijis vārdu, vairākas reizes ir īdējis. Es vakar aizgāju tevi specot, jo tu nebeidzi vairākas reizes kautko mūs apvainot, es pateicu kāds tu esi patiesībā, tajos screen nav redzams, bet es pateicu kad viņs tikai apsmej sevi sūtot šādus /report. Tālāk viņs mēģināja attaisnoties, jokus plēsa kā avīzes, bet es turējos pie sava. Viņs sāka caur IC čatu mūs aizskart, protams lai jau aizskar, kas tad tur tāds ir, vienkārši redzams kad tu nesaproti ko tu dari. Mēs ilgi, ilgi tevi specojām un klausijāmies ko tu saki, bet tu nebeidzi ar mums dirsties. Tur nekāds gods netika aizskarts, tu drīzāk aizskāri manu godu, apnīk jau tavi katru dienu /report kad tu neesi neko izdarijis, bet kautkā ticis cietumā, lūdzu pārlasi noteikumus un tad kautko vari braukt virsū ...

Viņs minēja kad Frank ielicis jail par neko, es protams to neredzēju, bet katru reizi kad ieliku viņu cietumā, viņs šito pašu man teica. Manuprāt viņs arī ir lecies citiem adminiem un tēlojis varoni.

Attieksme rada attieksmi, tu gribi lai mēs tevi neliekam cietumā, bet tādi mūsu pienākumi.

Link to comment
Share on other sites

Es to ''lovaks'' biju domājis, lai tikai pasmietos par Tavu žargonvārdu nezināšanu.

Nebiju vēlējis neko sliktu. Sākumā sāki par kaut ko braukt virsū, ko arī rakstīji ic čatā, kaut runa gāja par ooc. Attieksme dara attieksmi.

Par neko es nemestu iekš cietuma... Neesmu es tāds, kas uztur naidu un konfliktu, un met iekš jail nepatiesi. Redzu noteikumu pārkāpšanu - brīdinu vai lieku cietumā. Tas ir atkarībā no situācijas.

Jā, par spēlētāju es arī neko sliktu nevaru teikt, bet kāds biji Tu caur Ic čatu, tāds biju arī pretēji . 

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...