• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Sūdzība par [CSDD]


Vanessa_Lee

Recommended Posts

Another day, another problem.

Tātad, lieta sekojoša.

 

Man ir jau 10 LVL iekš spēles, esmu sakrājusi noteiktās stundas, nu, visu, vienvārdsakot, lai varētu iegūt arī A kategorijas apliecību iekš CSDD, lai varētu braukt ar mocīšiem..

Tātad, problēma ir tāda, ka esmu nobesījusies jau dēļ tā un iztērējusi kaudzi naudas mēģinot pati atrisināt šo problēmu, bet neveiksmīgi.

Šodien pat runāju ar Laumu (administratori) un prasīju, vai visiem ir tā, vai tā ir kāda kļūda vai kaut kas tāds, uz ko viņa man atbildēja, ka viņai nekas nezūd un tā nevajadzētu būt.

Un tad es sāku domāt.. Hmm.

 

Apskaidrojot problēmu Laumai, es gribēju arī viņai to parādīt. Tātad, šeit redzams, ka viņa mani teleportēja uz CSDD, lai varētu nokārtot A kategorijas apliecību. - http://www.bildites.lv/images/vfahjfs4/113005/original.png

Šeit redzams, ka samaksāju 15000 par A kategoriju. http://www.bildites.lv/images/2hygakns/113005/original.png

Šeit redzams tas, ko man teica lai daru, kad veicu apmaksu.  http://www.bildites.lv/images/wduj2urt/113005/original.png

 Šeit redzams, kad pajautāju Laumai, lai teleportē mani atpakaļ pie mocīšiem. Kā redzat - man ir A kategorija un braukt es varu.. http://www.bildites.lv/images/ctrc7787/113005/original.png

 

Kur ir problēma, jautāsiet? Problēma ir tāda, ka tiklīdz es veicu reconnect (izeju no spēles un ieeju vēlreiz) ir tā, ka A kategorija man pazūd.

Rekur tas redzams. http://www.bildites.lv/images/zenvg6ak/113005/original.png

 

Problēma ir vēl tur, ka esmu iztērējusi ļoti daudz naudas saistībā ar to visu, jo kā redzat. Man nav ne A kategorija, ne arī nauda, ko samaksājusi esmu par to. 

Vai ir kāda iespēja uzlikt man to A kategoriju, lai man viņa nepazūd, vai vismaz sataisīt tā, lai es varētu pati viņu iegūt? 

Jo šobrīd es nesaprotu, kas notiek...

 

 

Link to comment
Share on other sites

Tev ir Jaiziet uz csdd apaņem A kategorijas tisibas un jaiet kur ir smagie pari ielai tur uzkap uz maci un tev bus jabrauc un tu varesi likt tisibas

Edited by Keitija
brīdināts | Keitija
Link to comment
Share on other sites

Tev atbraucot uz csdd japanem ta kategorija un tad jaiet pec csdd moca tev pie datora nav jaiet tev pari ielai un tur bus moci....

Edited by Keitija
Brīdināts | keitija
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...