• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

[Sūdzība] Randy_Mendez CS, DM un NonRP


Recommended Posts

1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Dave_Bukster

2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Randy_Mendez

3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Karoče bija tā , ka es viņam uzliku zvaigzni jo viņš pārkāpa ātrumu, tad viņš kāpa ārā no sava auto un es domāju ka viņš man šaus , jo viņš ir kaut kādā bandā ir. Es sāku mukt, jo nevēlējos lai viņš sašauj manu auto.. Vēlāķ viņš piebrauca pie manīmes vēlējos sākt RP situāciju utt, bet tad man nācās aiziet AFK , tās bija divas minūtes, kad atnācu, mans Health Bar bija jau gandrīz beidzies, tas nozīmē, ka viņš man šāva, kamēr biju AFK. Kad atnācu atpakaļ, es to pamanīju un par spīti tam, es teicu ka es viņam zvaigzni nost neņemšu, jo viņš baigi prasīja, lai to noņemu. Tiklīdz es pateicu , ka zvaigzni es nost neņemšu , viņš bez RP izvilka ieroci ''M4'' un nošāva mani..

4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa

5. Pierādījumi par Pārkāpumu : Pirmajā bildē jūs redzēsiet manu Health Bar gandrīz tukšu.. Es tikko apskatījos šo bildi, izrādās ka viņš man iedeva 10k kamēr biju AFK :D  Otrajā bildē būs redzams , ka viņš mani nošauj ar ieroci ''M4''. Bildes ---> https://failiem.lv/u/un5ufarc

  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Tākā es esmu VLA līderis ,vēlētos izsteikties .

Cik es zinu augstāk lasiju viņš rakstija tajā ss izņem mani no datu bāzes tu neizņēmi pēc kā viņš tevi nošāva un tur nebija nekāda dm ,cs

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Advokāt , lieta tāda , ka es pieminēju, ka man nācas iziet AFK. Es nevarēju viņu izņemt no datubāzes, laika nebija, jo, kā es to izdarītu, ja nebiju klāt pie klavietūras . Kad atnācu atpakaļ, viņš jau mani bija sašāvis. Tas nav CS? Un es nevēlējos vienkārši /clear [Id] , tas būtu bijis jādara ar RP , taču , jau otrreiz saku, es biju AFK un viņš mani pa to laiku sašāva.. 

  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Karoč tu mani noķēri pa ātrumpārkāpumu, pēc tavām norādēm es izkāpu no automašīnas ... Tu sāc bēgt no manīm ne pa tēmu, tu jau rigtīgais mēneša klaunu spridzeklis esi ... Karoč čalis liek zvaigzni un bēg no manis . Labi tad tu aizej uz 10 minūtēm afk, man jau zajebal tevi gaidīt ir ... Es tevi nošāvu tikai tapēc, jo reāli es nevēlējos lai tu uzzini manu identifitāti, jo esmu bandas loceklis, un mani meklē policija ... Liels paldies par sapratni, ja nezini tad nerunā, *** tev vispār ir jaaptur lai bēgtu un ietu afk ??? Spridzeklis atradies, mēneša klauns drīzāk .

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Pirmkārt , tās nebija desmit minūtes , otrkārt , tev nebija nekāda IC iemesla mani nogalināt. Un es muku no tevis, jo es redzēju , ka tu izkāp un , ka esi no bandas. Es tak zinu ko tādi cilvēki no bandas darītu - sāktu šaut. Kad tu mani atradi, tad tu man IC čatā pieprasīji lai es tevi no datubāzes izņemu. Kādā sakarā tu prasīji to, ja jau tagad saki , ka nošāvi lai tavu INDENTIFITĀTI NEUZZINĀTU. Es to būtu uzzinājis datubāzē, kurā tu teici lai eju, jo tev meklēšanu noņemt vajadzēja. Un nebija tā , ka es prost tev zvaigzni uzliku un muku. Es muku , jo nevēlējos lai manu auto sabojā. Aizmirsu piebilst, ka tu manā auto arī lamājies, proti, tas ir CS. Kurš gan šādi policistam kaut ko rupju teiktu viņa acu priekšā? Diemžēl , tam SS neuztaisīju un tagad tu teiksi ka tā nav bijis. Tu vari taisnoties cik vien gribi, taču es domāju, ka tev būtu jāsēž cietumā. 

P.S.  Arī ''M4'' Bez RP paņēmi.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Kāds vel tev cs,, bandai ir vienalga ko saka policijai, jo ja kautkas nepatiks ko policists saka, tad vienkārši viņs viņu nonesīs ... Kā arī ja tu mani izņemtu no datubāzes, es tevi uzreiz nošautu, lai tu neko nezini par mani ... Vienīgais kam es piekrītu ir QS ... Paldies par sapratni .

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Tādas situācijas labāk jau filmēt, no šiem ss nevar spriest kuram ir taisnība.

Par maz pierādījumu.

TC.

Link to comment
Share on other sites

  • Kāsis locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...