• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Give my wep factory back,please


Zeltins_

Recommended Posts

 

[sAMP.LV] Sūdzības par serveri

 

 

Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Tava sūdzība]

 

1. Apraksts par problēmu : Nu ,sodien American Mafia panemu savu pirmo biznesu mafbizza - fabriku. Pec 3 stunda, , man zvana viens biedrs,saka,ka fabrikas vairs nav,ta pieder SYY. Sakuma nesapratu kaa,bet nesen tik parliecinajos ,ka tiesam nav. Vairaki mani biedri ir jautajusi adminiem,kas pa lietu notika, kapec mums pazuda bizness. Admini saka,ka tas ir del back up kaut kada . Un saka,ka nevar atdod biznesu un zinu ,ka ar SYY nevar neko sarunat ,jo bizz saja serveri nevar pardot citai mafijai. 

3. Pierādījumi par problēmu :  http://prntscr.com/kv46f9     Man ir tikai SS ,kuru uznemu prims 5 minutem -22.30. Bet SS,ka American mafijai pieder bizness ,tads skrins man nav. Bet visi admini zin,ka American Mafija panema sodien , tapec busim ,admini, saprotosi.

 

Man ir divi ierosinajumi :

1. Kovai caur datubazi uzlikt atpakal American mafijai fabriku,.

2. Sarunat ar SYY lideri un visam parejam mafijam,ka mes ,amerikani,rit pirmie iespamojam , panemam bez nekadas cinas fabriku un tad citi var karot savaa starpaa talak. Mes varam mierigi rit atteikties no kara , ja sads risinajums ir iespejams.

Paldies , par sapratni jau ieprieks.

Link to comment
Share on other sites

  • Guest locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...