• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

[Sudziba] Administratori


Adam

Recommended Posts

[sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem

 

Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks]

 

1. Tavs niks spēlē : Adam_Markwell

2. Administrātora niks spēlē : -

3. Pierādījumi par pārkāpumu :

4. Apraksts par situāciju : Netika parbaudits jau no 2 septembra! Vislaik gaidiju kad vini to izdaris,bet vini to neizdarija! Nevaig slinkot nevienam ja nemakat vadit neko tad neejat nu ! tiesi manu izlaiz! Neslinkojat un stradajat !

Link to comment
Share on other sites

1. Atvainojamies, jo laikam būsim palaiduši garām šo sūdzību, vai arī tika atlikta un netīsām tika aizmirsta

2. Domāju ka tika atlikta, tikai tapēc, ka vajadzēja taisīt par katru cilvēku sūdzību atsevišķi, jo adminiem tā jau nav viegli izskatī kad ir 10 sūdzības, kad vel te ir sūdzība ar cik tiem cilvēkiem un vel pašam viss jāmeklē. 

3. Padomāsim par to, aptuveni pēc paša pieredzes saku, vienu sūdzību vidēji parastu ir izskatīt no 2 minūtēm līdz kādam 5 min, pat vairāk ja ir grūtas situācijas vai gar video. Šai gadījumā, uz šo sūdzību aizietu daudz laika, jo vajadzēt meklēt un skatīties, atcerēties, spriest par to situāciju.

Ko es vēlos ar to pateikt, esat arī atsaucīgāki pret adminiem un palīdzat viņiem, uztaisot sūdzibas atseviški un ar norādēm kāds aptuveni bia pārkāpums, es domāju tas būtu daudz vieglāk un nebūtu laikam noticis šāds pārpratums.

4. Nobeigumam, visticamāk šī sūdzība arī netiks izskatīta, jo pierādījumi pēc noteikumiem, skaitas vairs nederīgi, bet to es nelemju, to izlems galvenais administrators.

 

Edited by Blūmentāls
Kāsis visu jau paskaidroja, nedomāju ka man vajadzētu te ko vel pieblist
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...