• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

[Sūdzība] Ugis_Newber dara nesmukas lietas.


Recommended Posts

1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Dave_Bukster

2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Ugis_Newber

3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Nodomāju pakacināt cp, bet tas aizgāja par tālu. Braucu ar sabre, pārkāpu ātrumu un uzmeta zvaigzni. Domāju ka šas ķers, nekā. Mierīgi brauca prom. Kad atkal lielā ātrumā devos pie viņa lai iekš OOC noskaidrotu ko viņš tā, uzmet man vēl 1 zvaigzni un atkal mierīgi brauc prom. Biju ļoti noskaities. Vēlāk noturēju viņu, OOC čatiņā sāku runāties, ka būs sūdzība u.tml, piebrauca viņa pārinieks, lūdza lai pabraucu malā no ceļa. Devu viņam rupju atbildi. Bildē redzēs. To 'izdzirdot', Ugis izkāpa no auto, ar 'Deagle' nošāva mani, pēc kā attapos SFPD iecirknī uz 1200 sekundēm.

4. Kā vainas dēļ tas notika : Uģa

5. Pierādījumi par Pārkāpumu : 1. Bilde - Uzmet pirmo zvaigzni. 2. Bilde - Mierīgi brauc prom. (Tālumā tā mašīna labajā pusē). 3. Bilde - Atkal uzmet zvaigzni un mierīgi turpina savu ceļu. 4. Bilde - Uģītis mani nošauj. Screenshotts - https://failiem.lv/u/rhn7neva

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

14 hours ago, Lūsis said:

Vecit nav ko kaitināt. Pac ka teici esi bijis SFPD un ta ari dariji. 

Neviens netika kaitināts. Braucu ar lielu ātrumu, uzmeti man zvaigzni bet neko nedarīji lietas labā. Un kur es kādam esmu teicis, ka darīju tā pat? Nekad nēesmu. Ja uzmetu, tad uzreiz rīkojos, darīju kas jādara. Un tev nebija nekādu tiesību mani uzreiz atvākt. Tu labi zināji, ka man jails būs, ja nošausi. Nu nav smuki tā, kā vakar izrīkojies. Ja šis atkārtosies? Nu tad CP reputācija būs zema. 

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, -C3TSS-WILLIAMS- said:

nu tev pašam CS par kaitināšanu - RL arī kaitinātu mentus lai tev sodus liek?? nedomāju gan. pagale nedeg viena, abi vien esat vainīgi

Ko??? Ko es kaitināju?! Braucu, pārsniedzu ātrumu, uzmeta 1 zvaigzni un neko nedarīja. Atrūcu rupji, uzreiz nost jāšauj??!! Par kādām divām pagalēm tu runā?!

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Dave_Bukster saņem 30 minūšu cietumsodu par cs un Ugis_Newber šaņem 60 minūšu cietumsodu par cardm TC

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...