• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

[Sūdzība] Antonio_Zanetii


kassels

Recommended Posts

Ievietoju drauga vietā. Izskaidroja visu situāciju un palūdza ievietot sūdzību, jo šī jau esot tāda otrā reize šodien.

 Tavs niks spēlē : John Stypler

 Administrātora niks spēlē : Antonio Zanetti

Pierādījumi par pārkāpumu : https://imgur.com/a/QQ90Mni

Apraksts par situāciju : Cik sapratu, viņš esot pieņemts robežsardzē kā kadets, bet nav invitots, tāpēc nācies rpot formu.  Pēc tam ar Fernando esot aizbraukuši uz robežu. John esot caur /do vēlreiz noRP'ojis, ka ir robežsardzē kā kadets un ir formastērpā. (redzams ievietotajos screenos). Tur esot bijusi situācija, ka ceļinieki ar vienu no robežsargiem kaut ko ķēra, vai kaut kā savādāk(cik sapratu no viņa stāstītā). Esot piebraucis kaut kāds čalis, kuram tur neesot bijis jābūt un John viņu esot reportojis, pēc kā arī tas cilvēks ticis sodīts. Tad Fernando ar vienu no mentiem esot sācis bazarēt un John esot teicis, ka nav jēga ar viņu ņemties, pēc kā arī ticis sodīts par CS.

Cik sapratu, John sodīts šodien par CS jau otro reizi, kad rpojis robežsardzē kadetu. Admins Antonio neatsaucoties un nevienu no John reportiem un nepaskaidro situāciju, tāpēc arī teica, ka vēlas, lai es ievietoju sūdzību, jo viņam forums nav. 

Link to comment
Share on other sites

stāvēji kā īsts vīrs bomža uzvelkā blakus policistiem un domāji ka esi domes mērs? :DDD  par jail zem 1 h pierādijumus neņem :*

  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

6 minutes ago, Zanetti said:

stāvēji kā īsts vīrs bomža uzvelkā blakus policistiem un domāji ka esi domes mērs? :DDD  par jail zem 1 h pierādijumus neņem :*

Pierādījumus vari neievietot, jo pats John viņus ir uzņēmis un es tos ievietojis. RP priekš formas viņam bija, šis kā nekā joprojām ir roleplay serveris. Viņš rpoja robežsardzes kadetu nevis domes mēru. Wtf, tu vispār lasi, ko raksta? Pēc tevis rakstītā vien var spriest, ka situācijai pieslēdzies tikai no brīža, kad tas otrs čalis par CS tika reportots. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...