• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

[Sudziba] Mike_Newber


Recommended Posts

Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus!

 

Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls.

Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos

 

Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem:

 

1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Daniels_Pechaxx

2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Mike_Newber

3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Es braucu, tikko server ienacis, peksni CP aiz muguras, labi mierigi apstajos. Tur parbauda dokumentus tiri piri, 2 min velak, sak lai kapju rollerim aizmugure, ka mani vedis pie Mike_Newber parbaudit vai neesmu dzeris, labi es tikko spele ienacis vispar kluba neesmu bijis kopsh saku spelet shaja serveri, karoc no 1 limenja. Nu nekas, aizbraucam atnak tas varenais Mike_Newber un sak erpot kjip iepust vjg utt visu izdaru un peksnji sak ka esmu dzeeris utt atnjeema tiesibas un sodu vel rakstit gribeja, jautaju adminiem kas pa lietu, atbildeja tikai viens admins nu tur logos jaskatas. Es nesaprotu, kada iespeja vispar var atnjemt man tiesibas, par neko? Es saprotu ja butu redzejis ka es iznaku no kkada kluba, bet nejau, ka es uzspawnojos uzkapu uz rollera un braucu. Cerams, ka sodis vinju.

4. Kā vainas dēļ tas notika :Itka, jau neviena vainas delj, bet nu negodigi spele. Noteikti tapec ka vinjam es jau no sakuma nepatiku, kad stradaju CP. Varbut atrada iemeslu kka ieriebt.

5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)

Varu atsutit kadam adminam privati visus logus. Tur ari vares redzet ka neesmu bijis kluba un vispar neko pircis.

*Uzņemtos Screenshotus var hostēt dažādos web - bildites.lv, prntscr.com, failiem.lv, imgur.com utt...

 

*Screenshotam ir jābūt pilnam, to nedrīkst nekādīgi apgriezt (Cropot), kā arī, obligāti ir jābūt redzamam Servera laikam, savādāk nevarēsim zināt, kad tas bija noticis

Link to comment
Share on other sites

Es kā apsūdzētais, drīkstu šeit rakstīt. Tāpēc arī iebilstu drusku. Mans darbinieks atveda Danielu uz iecirkni, un teica, ka šis esot braucis neadekvāti. Tādēļ ar RP noerpoju, ka Daniels iepūš trubiņā, un ir redzamas promiles, tad atņēmu tiesības, jo ar alkohola reibumu nedrīkstot vadīt automašīnu, un mans darbinieks vel piebilda, ka šis esot braucis pa grāvjiem, karoč kā piedzēries. Noerpots bija, ka pasaucu savu kolēģi, lai aiziet uz datubāzi un noņem Danielam autovadītāj tiesības, tad es atņēmu tiesības un biju gatavs uzrakstīt mazu sodu par alkohola lietošanu pie stūres, bet tad pēkšņi Daniels pazuda Log OFF, varbūt šoreiz esmu vainīgs, bet man ir pāris SS, kurus tullīt varu iemest, ja ir vajadzība.

Link to comment
Share on other sites

https://failiem.lv/u/wkx7drrw#/    Slinkums bija kaut ko editot, varbūt šiem SS ir kāda jēga, tāpēc arī iemetu. Nefilmēju, to visu tāpēc nevar redzēt, kā Daniels vienkārši beigās iziet no spēles.

Link to comment
Share on other sites

  • Arvis locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...