• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Sūdzība par [Mareks_Lopez]


Recommended Posts

1. Tavs niks spēlē : Jack_Wattangus

2. Administrātora niks spēlē : Mareks_Lopez

3. Pierādījumi par pārkāpumu : Pārkāpums un SS no situācijas. https://prnt.sc/o1kj46 - https://prnt.sc/o1kj7l

4. Apraksts par situāciju : Daru normālu RP situāciju iekš RP servera, un par to mani iemet cietumā par neko. Manuprāt vairāki administratori ir pat aizmirsuši kas ir RP, un kā redz kādu nomirušu, sraz cietumā iekšā. Mums starp ar šito ko nogalināju ir situācija IG , pie tam krimināla. 

DM- Ir iemesls, gan arī vairāki iemesli kādēļ es viņu nogalināju

CS- Lai arī to es izdarīju stacijā, nebija tur daudz cilvēku stacijā, kā arī ja es esmu noziedziniegs spēlē, tas nepadara to pa CS. 

  • Upvote 1
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

žēl ka nemāki neko citu darīt, kā sēdēt un gaidīt kādu ''nonrp kill'', bet nevari saskatīt ka manu mahu spridzina tajā pašā stacijā.   Es saku atkal, bija iemesls kilam, nav nekāda dēmošana. Ja neredzi Rp, tad pārdomā kādēļ tu esi administrators .

Edited by Žigulis
+wp
Link to comment
Share on other sites

Kā tev kads var spawnā spridzināt mašīnu? 

Pats dēmo puikas, kas spawnā čīlo,  un liek tizlas sūdzības. 

 Ja būtu jafilmē, tad ari būtu video, tev ko atrādīt .. 

  • Downvote 2
Link to comment
Share on other sites

Kā man kāds spawnā nevar spridzīnāt mašīnu, šitas man brauc virsū kamēr es  uzsprāgstu , un kad es aizgāju prom tad tu redzi ''puiku čīlojot'' , ķipa nevainīgs.

Nedomāju ka šī ir tizla sūdzība, ka tu liec mani cietumā par neko. Tas ka tu neredzēji kas notika/ir noticis pēdējo stundu laikā, nenozīmē ka tas ir DM. Un tas ka tu uzskati, ka sūdzības kurām nav tev VIDEO ko uzrādīt ir tizlas, tas ir nedaudz stūlbi. 

Tu neredzēji neko kas notika, un redzēji ka kāds ''puika čīlojot'' stacijā nomira, un šas es dēmoju kādu. Ja es dēmotu es neuzrādīt nekāda veida RP,  un novāktu +3 cilvēkus, kas bija blakus tam  vienam.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...