• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Sūdzība Freedy b1g rperis un b1g namers te


Recommended Posts

Rakstu drauga vietā.

Tavs vārds_uzvārds(Serverī): Curt Collin

Apsūdzētā Vārds_Uzvārds(serverī): Freedy Leenan

Situācijas apraksts: Curts brauc, pēkšņi izlien ments /m Apstātie utt. Visam seko un tad sāk piešūties. Čalis mēğinās žetonu robežsargam atņemt. Nu ir pizğec. Video visu redzēsiet. B1g force rp vel bija bet ko lai dara.

Kura dēļ tas notika: Viņa

Video vai ss: 

 

Link to comment
Share on other sites

50 minutes ago, deV1337.xyz/ said:

Rakstu drauga vietā.

Tavs vārds_uzvārds(Serverī): Curt Collin

Apsūdzētā Vārds_Uzvārds(serverī): Freedy Leenan

Situācijas apraksts: Curts brauc, pēkšņi izlien ments /m Apstātie utt. Visam seko un tad sāk piešūties. Čalis mēğinās žetonu robežsargam atņemt. Nu ir pizğec. Video visu redzēsiet.

Kura dēļ tas notika: Viņa

Ss vai vid: https://m.youtube.com/watch?v=tofO0pkECwE&t=35s

Sāksim ar to ,ka man bija tiesības tevi atstādināt līdz izmeklēšanas beigām , ko arī es darīju. Tev vispār nebija tiesības pretoties ,ja es tev uzprasu tiesības un automašīnas TA.

Par ForceRP .https://imgur.com/a/rQ5Yp2J , tev RP pretī nebija tiesības uzrakstīt ,jo kā jau minēju ,tas ir mans auto un es par to atbildu, pilnīgākais RP avoid , jo jūs neuzklausijāt manas tiesības un neļāvāt man rpot tālāk.\

Par to pēdējo rp , tu nenoerpoji traumas,kaut es to speciāli izdarīju , jo nebija jēgas Rpot , jo itkā atrestās narkotikas ,ko jūs atredāt nebija.

Kāpēc es tevi apstādināju - tev bija hidrolika ,kas šajā štatā nav atļauta. Tev bija uzreizs jāpakļaujās ceļu policistam ,kas tev prasa tiesības.

https://imgur.com/a/F8zhDtF Pievērsiet uzmanību laikam , kad es tev iesitu , tu bez nekādām problēmām vēlāk man noņem žetonu ,kaut no stipra sitiena jābūt ,kaut kādam sekām.

 

 

 

 

PS: Man pilnīgi vienalga par to video,es pat to neskatījos , bet no savas puses iedošu screenus; Uhhh , cik žēl ,ka man palika screens https://imgur.com/a/63zM7jZ , labi nomontēts GJ. :D Ko neilieliki pilno video?

Ehh , curtiņ ooc ins ,ne ? https://imgur.com/a/6tIgHKY     [Nosauca mani par autistu un atmaru :( https://imgur.com/a/6tIgHKY] , tas ļoti aizvainoja mani.] otrā bildīte [https://imgur.com/undefined]

Man palika baigi smieklīgi ,kad viņš saka uzvesties kā baigais rperis ,kaut pats dažus mēnešus atpkaļ zaga citiem ACC , piedāvājot stealerus . https://imgur.com/AfhIqWh ,   

Un visskumjākais ir tas ,ka par tiem cilvēkiem ,kas lieto tp hack ,lika sūdzības, vecīt ,kas tev ir ? 

 

CURT, ES TEV KRUTU DZIESMU IEDOŠU , BAIGI LABI IEDERĀS TAVOS VIDEO , IZSKAIDROJOT TAVU RĪCĪBU.

 

Ko tu raudi ar saviem draugiem , kurtiņ? Tu varēji jau mierīgi varēji parādīt pasi un ta un tā visa varētu nebūt, jā sorry es sajaucu par to SFPD. - ta ir ceļu polcija.

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...