• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Sūdzība par [Frank_Macwod]


Recommended Posts

1. Tavs niks spēlē : Jack_Wattangus

2. Administrātora niks spēlē : FranK_MacWod

3. Pierādījumi par pārkāpumu : https://prnt.sc/o2kmrq

4. Apraksts par situāciju : Kā policists, mēģināju apstādināt taksi, kurš nepaklausijās uz manām komandām. No LS ēstuves iebrauca līdz stacijai, kur izkāpa no sava takša bez atļaujas. Kad runāju ar taksistu, apkārt vairāki darīja hardocre CS, bet šim adminam tas vienalga. Pēctam random čalis sāka šaut mani  NO stacijas nipričom (qs,dm), tas arī vienalga adminam. Nogalināju to čuvaku, pēc kā arrestēju. Ārsts atnāca, atdzīvināja bez nekāda RP ( tas arī pilnīgi vienalga adminam ) un aizbēga, un arī tas šāvējs iegāja mašīnā un sāka bēgt. Izvilku ieroci un sāku šaut, un tad man iemeta cietumā par CS-Dm-CARDM. 

Nesaprotu kādēļ tas ir DM, ja man šAUJ virsū,tas nozīmē ka viņam ir ierocis, kas IRL būtu briesmīgi stacijas apkārtējiem, un vēljoprojām policistam. Un šis admins vēl saka, ka tas bija DM jo nebrīdināju ka šaušu. Kādēļ man būtu jābrīdina , ja viņš bēg+ir šāvis man un citiem. 

CarDM ir praktiski lai neaizbēg, tas pats ar DM. Bija daudz iemeslu.

Un kā jau katrs admins, izdzird šāvienu stācija tad CS automātiski. Neesat nekad dzīvē redzējuši, kā kāds šauj ļoti publiskotā vietā? Lai arī es šautu stacijā, un tavā lieliskajā galvā tu to uzskati kā cs, tas čuvaks kas man šauj, tam jau nekādu cietuma laiku nevajag, vai ne? Ne jau speciāli policistiem ir iespēja šaut stacijā, tas jau vienalga ka tā ir iespēja policistiem. ( it īpaši )

 

Ja vēl ieliktu mani ar lielāku laiku, pamestu serveri automātiski ( un tā griba vēl ir )

 

 

Link to comment
Share on other sites

Labi nu atvainojos nefilmēju katru jail,bet nu tu nebiji brīdinājis lai apstājas! būtu es redzējis ka esi bridinājis ,tad nebūtu nekāds jails!

 

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Esmu izsēdējis jau to jailu, pats admins specojot atvainojās savā darītā, not a big deal. 

 

Var slēgt, TC.

Link to comment
Share on other sites

8 minutes ago, ᴄᴀʟᴄɪᴜᴍ said:

Esmu izsēdējis jau to jailu, pats admins specojot atvainojās savā darītā, not a big deal. 

 

Var slēgt, TC.

Pēc autora lūguma slēdzu ciet.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...