• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Sūdzība par [Mike_Scofield]


Recommended Posts

1. Tavs niks spēlē : Jack_Wattangus

2. Administrātora niks spēlē : Mike_Scofield

3. Pierādījumi par pārkāpumu : https://streamable.com/gpe60

4. Apraksts par situāciju : Man ietriecās divas mašīnas, braucu pakaļ. Šis iegāja avārijā, teicu lai izkāp ārā. Šis arī paldies dievam darīja visu kā pareizi, izkāp un padodas, un tad mēģināju apcietināt. Tad šis atbrauc ar savu melno mašīnu, un es viņam brīdinu - Prom! Nedomāju ka IRL tu ja redzētu ar policistu ieroci rokā piebrauktu , un stāvētu 1m attālumā, un domātu ka tu neko tādu nedari. IRL policists automātiski domātu ka viņš mēģina nošaut, vai palīdzēt tam ko es tagad apstādināju. šis pabrauc garām , izkāp ārā ar ieroci. To es arī gaidiju, lai palīdzētu savam draugam mani nošaut, un sāku šaut viņam, jo bija rokā ierocis.  Un tad šis acceptodeath, pilnīgi vienalga ka man būtu jāsauc mediķus lai viņam palīdzētu. Tad ieliek jailā par DM un CS.

DM- Ir iemesli kādēļ nošāvu, teicu lai brauc PROM, ko viņš neklausīja. Izkāpa ārā ar ieroci rokā tuvojoties uz manis.

CS- Kur tur CS es pilnīgi neredzu, ja to ko es ķēru bija bēdzis dažas labas minūtes. CS ka šāvu kādam, kam ir ierocis? Ko?

 

Izvēlējos ieroci pēc es izkāpu no auto bija RP, augšā čatā var redzēt ka izvilku ieroci iekš mašīnas, nav QS.

Link to comment
Share on other sites

1. Tavs brīdinājums http://prntscr.com/o3fyfb

2. Kents apstājās ceļa labajā malā, samērā lielā attālumā, lai netraucētu policista darbības. http://prntscr.com/o3fyvf 

3. Kents izkāpj no mašīnas, lai apskatītu situāciju tuvāk BEZ ieroča rokās. No viņa puses bija redzams QS, par ko arī attiecīgais spēlētājs tika sodīts. http://prntscr.com/o3g004

Ja augstāka līmeņa administratoram būs nepieciešams video, to es arī ar lielāko prieku viņam pats personīgi nogādāšu.

 

Link to comment
Share on other sites

Tu saproti ka tavs trešais punkts ir vienkārši meli? Paskaties manu video, un tavu skrīnšotu. Es sāku šaut ka viņš pabeidza paskrullēties pēc viņa visām iespējām no ieročiem, nevis kad viņš izkāpa '''''''BEZ'''' ieroča. Ja viņš izkāptu bez ieroča man nebūtu nekādu problēmu. Tu domā ka viņš darīja QS tikai tapēc ka viņš negribēja rādīt tos? Kā es varēju to zināt uz to brīdi, visiem pieredze no SYY nav tā labākā, tikko pats līderis dabūja banu par DB. Mani uzkati bija citi, un būtu arī IC  uzkati tādi paši, un lietot ieroci.

Neuzkatu ka tas attālums ir drošs tajā situācijā, lai arī būtu, mana komanda bija viņam ''prom'', nevis atkāpieties nedaudz tālāk, vai jebkādi citādi.Viņš nav pakļāvies manai komandai, viņam ir jābrauc prom, un vismaz jāpagaida kamēr noziedzinieks atrodas manā policijas mašīnā, un tad var ''čekot'' ko vien vēlas.

Link to comment
Share on other sites

Viņš izkāpa no mašīnas un pat no vietas neizkustējās, kamēr ierocis bija rokās, to pat var redzēt tevis paša uzņemtajā video.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Kam interesē vai viņš kustējās, nāca manā tuvumā vai dejoja? Fakts ir ka viņam ir ierocis, un tā ir viņa problēma ka nezin ar ko rokā viņš kāp iekšā mašīnā, kā arī viņa problēma ka nebrauc PROM.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...