• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Sūdzība Jame Crawford


Recommended Posts

1. Tavs niks spēlē : Bob Shmurda

2. Administrātora niks spēlē : Jame Crawford

3. Pierādījumi par pārkāpumu : Kova datubāzē redzēs tos divus banus. Par pirmo, okey hakoju, es vainīgs. Bet otrais bans vnk ieeju spēlē un nobano par neko. Domāju šeit nav jēga screen likt jo to visu staff varēsiet redzēt.

4. Apraksts par situāciju : Ļoti bezkaunīgi, nobano, nopērku unbanu. Eju iekšā spēlē, a ko šis, atkal nobano lai gan tikko iegāju spēlē un neko nepārkāpu. Nu lai gudrītis iemet par otro banu pierādijumus, XD tādu nav!!!. Šitam piesedzējam tak ņemat nost adminu, kredīti jau arī no gaisa nekrīt ja godīgi. Viņam ir 1 pierādijums par 1. banu bet 2. bans vnk fake ban, ja viņš gribēs ķipa tos pierādijumus uzvelt uz 2. bana lai man atkal būtu jāpērk unbans, varēsiet laikus salīdzināt ar to tajā video un ar 2. bana laiku. ŅEMAT TAM PIESEDZĒJAM NOST ADMINU. Varat spamot dislike i dont fucking care. Btw varbūt viņam pat par 1. banu nav pierādijumi, nu nekas Kova paskatīsies.

Link to comment
Share on other sites

Nav tev nekāda bana, nesaprotu par ko tu runa. Nobanoju tevi vienu reizi un vairāk neesmu banojis.

http://prntscr.com/o63icj

A un starpcitu par pirmo banu atdzinies kad hakoji, nopirki pats unbanu, taka domāju pierādijumus nav jēga mest par 1 banu.

http://prntscr.com/o65piu

2 Banu nezinu kur tu esi izrāvis, banlista rakstīts kad esi unbanots.

EDIT: 

Cik noprotu banlists vel nav salabots un uzraku to kad skofields tev ir nobanojis nevis es.

http://prntscr.com/o65qi2

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...