• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

[Sūdzība] Nick_Brodway


Recommended Posts

1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Alex_Falcone

2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Nick_Brodway

3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Man 12 zvaigznes, menti nav ķēruši šodien vēl, nezin kur esmu, ko daru. Aizgāju afk, atnāku atpakaļ un skatos, ka menti jau mani izvilkuši no tačkas, sašņorējuši kāmēr biju afk - force rp. Neskaitot nemaz to, ka man telefons izslēgts ir šajā brīdī, bet šie piebrauc un bez RP vienkārši zin ka tas esmu es n shit, sāk mani aizturēt.  To, ka biju afk, var redzēt pēc tā kad čats updeitojās. Afk aizgāju 16:27:00, atpakaļ atnācu 16:28:07, tad arī updeitojās čats, visas ziņas vienā sekundē ieliktas. 

4. Kā vainas dēļ tas notika : Hujzin, mentiem laikam neviens nav pastāstījis ka ir jārpo nevis tikai savi bindi jāspiež. 

5. Pierādījumi par Pārkāpumu :  

1. bilde

2.bilde

 

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Mes tevi atradām jo kameras bija jūs piefiksejusas. Un jus ienacat es tikai tad izmetu jus no auto. Jus bijat sava darba auto kapec no turienes neņēnāt SS? Kamer viņš bija AFK Es neko vel nebiju iesacis lidzko man paradijas Kad nav vairs afk es izmetu no auto.

  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Un Tu to noerpoji, ka kameras mani piefiksē? Rpoji, ka kameras skaties? Protams, ka nē. Kad braucām uz jailu, vēl teicu jums abiem, lai paņemat skrīnšotus ar RP, ja tāds ir un teicu, ka būs sūdzība. 

Es iznācu no afk un jau biju ārpus auto, nezinu ko Tu tur gaidījis esi. 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...