• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

[sūdzība] Mareks Lopez, Lauma Stefanos, Ricards Blumenthal


Recommended Posts

1. Tavs niks spēlē : Harrison Williams

2. Administrātora niks spēlē : Mareks, Lopez, Lauma Stefanos un Blumentāls

3. :Apraksts par situāciju : Tā tad. es nonācu cietumā, bet tur var vienkārši izbugoties ārā, ka tevi izmet ārpus cietuma zonas. Labi -saņēmu 1. banu par jailBUG. Nopirku Unban. tad rakstīju Laumai, lai paspeco, gribēju parādīt kur ir BUG, lai nodo kovikam. viņa pati bija specā tieši tur, jo viens mēģināja izkaukt /unjail. Un te pēkšņi HOPS - Vēl viens bans no Mareka Lopeza.  - Ja es gribētu izbugoties, es to darītu kad acc nav ON, Bet nejau kad Lauma turpat vēl vienam ir specā no cietuma, pluss es nekur pat negāju biju turpat pie restēm rādod Laumai ka ir šāda problēma. (Protams, es biju aizkaitināts, jo tā vietā, lai acc paskatītos un nodotu dārgajam kovo kungam šo problēmu - es saņemu banu. Uzraktīju apelāciju (bez kādiem paraugiem un ar asākiem vārdiem to uzrakstīju). Pēc kā saņēmu suspendu (protams, Moderatori dara tikai savu pienākumu - tur nav ko iebilst :) ) Tagad suspis beidzās un paskatos apelācijā ielikto Mareka video. Kopš kura laika var likt banu nemaz nespecojot? ķipa Lauma teica, lai mani bano, jo man jailBUG. pati turpat specā spēž. Un kopš kura laika tie ir pietiekami pierādījumi, lai varētu teikt "BANS PATIESS" - BLŪMENTĀL? Es nezinu ko jūs tur lietojat, bet jūsu deduktīvās un spriešanas spējas ir aizgājuša galīgā pakaļā!

 

Pluss jautājums Laumai, jo citur mani vienkārši ignorē.. - Kopš kura laika caur sludinājumiem nevar pārdot ieročus?? Varbūt neesi pamanījusi vai kas ar tevi, bet interneta sludinājumos arī pārdod mednieku un pašaizsardzības līdzekļus ar licenzēm (dažkārt arī bez). Un ja sludinājumu atceļ dēļ TAB listes, (jo tur redz, ka esam kādā bandā vai mafijā) tas jau ir Metagaming no jūsu puses. Tas jau būtu darbs kārtības policijas organizācijai pārbaudīt, nevis adminiem likt aizliegt vai arī Organizācijas līderei..

4.Pierādījumi par pārkāpumu https://www.youtube.com/watch?v=_K210_Mocrc&feature=youtu.be

 

un te tā bana apelācija ar labo spriedumu ------------------> https://samp.lv/index.php?/topic/120450-bans-mareks-lopez-kovix-sux-haris-dusmigs/&tab=comments#comment-933445

  • Like 3
  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

nu ko lai dara, ja kovam interesetu tad atlaistu visus sos korumpetos adminus un pienemtu labakus

Edited by -Alvarez
+1wp Lieks posts//Alvarez
Link to comment
Share on other sites

xd acc lohi

 

aiziet sakam revoluciju samp elve

Edited by -Alvarez
+1wp Lieks posts//Alvarez
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

harrisons1.png
harrisons2.png
harrisons3.png
harrisons4.png
harrisons5.png
harrisons6.png

Sākumā domāju, kāpēc Jenots neuzspecoja tevi pirms banoja, bet pēctam sapratu, ka tu esi pilnīgs vienšūnis, kuram nav vietas šajā komūnā.

 https://streamable.com/tz4lf

Vairāk vari nepacelt, neviens tev netaisās atbildēt, kur nu vēl tērēt uz tevi laiku.

 

Edit: TC.

 

 

 

  • Upvote 2
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...