• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Sūdzība par Pablo_Cassel


Recommended Posts

1. Tavs niks spēlē : Cortez_Ramzze

2. Administrātora niks spēlē : Pablo_Cassel 

3. Pierādījumi par pārkāpumu : 

4. Apraksts par situāciju : Bīju sēdējis mašinā , ķip gaidīju Ballasus ! ienāca on Muhameds, lai atnāktu man help, jo man no rītiem baigi nav on manējie . Es tā jau IG personu zināju, un iedevu rp, lai uzvelk banādanu un maiku . Un rp bīja normāls, nebija tur ./me panjem maiku ./me uzvelk maiku utt .. Es nesaprotu par ko iedeva WP ? Te vispār neviens to rp diži nepielito te nav tas serveris, kur vjg reāli dirsā ahujeno rp, lai pienjemtu personu, un kursh jau ir bijis pie tevis un zini viņu pieredzes . Kā ari gribēju rakstit uz paneļa, un uzrakstīju uz kaputa , bet okey, neuzskatu , ka wp 

p.s - Pēc Pablo vārdiem - Kad iedevi man Wp pēctam , es tev uzrakstiju kāds WP, tu pateicu prost random chuvaks ieradas, un es vinju pienjēmu ! Uz šo es tev varu atbildet, un uzdot tev jautājumu - Tad dvj kad citus pienjem pa līder , vinjus tak sagaida hood kautkādi chuvaku vai kautkur, un vinjus pienjem , tad sanak visiem WP jādod , ne ? Tādā zinjā to, ka citi jau ieet par lideriem vinji ar personam nesazvanās , bet vinjus jau sagaida, un ieksh rp ari nevienam nav ,  soo ? Vai arī speciāli moshk sagaidīji šo momentu . ?

Izskatat plzz, neuzskatu , ka šeit būtu Warning Point - @Blūmentāls

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Specoju Muhammadu, kurš pieskrēja pie tevis esot afk. Tu iznāci no afk un viņš OOC uzrakstīja, lai nomet drēbes, pēc kā tu noRP'oji, ka bandana un krekls atrodas uz mašīnas kapota. Pastāsti man, kāds sakars? Random čalis pieskrien pie tevis, OOC sarunājas ar tevi, ka grib bandā un no nekurienes uz kapota parādās drēbes, pēc kā viņas uzvelkot, čalis tiek invitots bandā. Pie tam, invitojot organizācijā ir jānorpo tieši tādas drēbes, kādas būs skinam, kuru izvēlēsies. Šajā gadījumā viņš norpoja tikai kreklu un bandanu. 

Video no mana skatupunkta https://streamable.com/j9ww4 

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, kassels said:

Specoju Muhammadu, kurš pieskrēja pie tevis esot afk. Tu iznāci no afk un viņš OOC uzrakstīja, lai nomet drēbes, pēc kā tu noRP'oji, ka bandana un krekls atrodas uz mašīnas kapota. Pastāsti man, kāds sakars? Random čalis pieskrien pie tevis, OOC sarunājas ar tevi, ka grib bandā un no nekurienes uz kapota parādās drēbes, pēc kā viņas uzvelkot, čalis tiek invitots bandā. 

Video no mana skatupunkta https://streamable.com/j9ww4 

Viņš mani gaidīja hood saproti ? Pēctam atskrēja kur es esmu, un prost iedevu drēbes , lai vinsh izvelk . Paga es nesaprotu dvj tad sākam katram līderim WP dod ? Bet pa sms tika sarunāts , ne ? atskrēja ierakstija OOC , nu un ? Es vinju kā personu zināju jau, kur problēma ? 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...