• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Sudzība par Uzvarda Viltoašanu !


Price

Recommended Posts

820898_m.png

 

 

 

 

 

1. Tavs niks spēlē :Jony_Price

2. Administrātora niks spēlē : Jimmy_Price

3. Pierādījumi par pārkāpumu :                                             

https://failiem.lv/u/3t4m2mc8

4. Apraksts par situāciju : Ienāku spele skatos Administrators Jimmy_Price uzraxtu viņam Kādēļ lieto manu uzvardu šis saka mani pieņēma ģimene Bet Nu ka daudzi zin es sen ka spēlēju jau no pirmsākumiem Un veletos laj viņš nomaina uzvardu un laj parejie ari Es izdomaju Price uzvardu Un vispar kurš izdomaja taisit ģimeni uz mana uzvarda ? 

 

Link to comment
Share on other sites

No kura gada tu šeit spēlē ? Oriģināli Mike Price ir galva, viņš rl draugs, bet viņš vairs nespēlē, tāpēc teica,lai es te piekopju tos Price. Šitās uzvārdu sūdzības ir bērnišķīgas, pašam vien sanāks mainīt to uzvārdu. https://prnt.sc/pv0p7w https://samp.lv/index.php?/profile/10746-eliotiņš/   bija vēl Edgars Price, vai kaut kā tā, kas arī ir rl draugs, kurš vispār no 13 gada ar Price uzvārdu spēlē. ja vari pierādīt, ka šeit spēlē no 13 gada ar Price uzvārdu, pierādi ... Ļoti bērnišķīgi rakstīt sūdzību -.-

Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, Price said:

Vecit Es uzvardu nemainīšu,Jo man Price uzvards ir vienmer bijis un buss 

Tu varēji normāli ar mani visu sarunāt, nevis tagad te celt kādu drāmu un likt mums mainīt uzvārdus. Pats iesāki, teici lai mainam uzvārdus, pašam vien sanāks mainīt, ja nebūtu neko teicis, varbūt varētu visu sarunāt ... Es esmu pretīm nākošs, bet nu pats vien te kaut ko sāki bļaut par to uzvārdu. Lai izskata admini, citādāk baigi viss te piespamojas .

Link to comment
Share on other sites

Atkal jūs te savas geju huiņas risinat, aizej uz ielas pabļausties kādam Bērziņam, lai maina uzvārdu, jo tev tāds pats ir.

Sūdzība aplama.

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...