• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

[Sūdzība] Cortez Ramze


Recommended Posts

1. Tavs niks spēlē : Alex Alvarez

2. Administrātora niks spēlē : Cortez Ramze

3. Pierādījumi par pārkāpumu 

 

 

4. Apraksts par situāciju : Apskataties pirmo sūdzību kuru ir licis no Joe Taylor puses un vid kuru es atradu paša Korteza YT profilā. YT vid uzslēdzat 0:12 un salīdzinat naudas ciparu fonta krāsu un mapes apkārtējo maliņu.Bija vel arī līdziga skin paka, weather arī bija un protams, ka arī ieroči arī.. :)

  • Like 2
  • Upvote 1
  • Downvote 2
Link to comment
Share on other sites

Nu beidzot ta ielikāt , ne ? Sāksim ar to , ka šo GTA esmu izdalījis puss serverīm, un tagat iesiet, un banosiet visus tiem , kam ir vienādi GTA ? 

+ Te lūk ir arī ir manam  čomam šis gta, bet tikai viņam low pc - 

 Mošk tas ir mans feiks ? 

Šeit man lūk cilvēks ari prasa manus modus, gta - https://prnt.sc/q742ch

Un te būs velvienam - https://prnt.sc/q7424r

Es te netaisos tagat likt visiem kam esmu savus modus, vai GTA devis . Sāksim ar to , ka man ir daudz gta ar kuriem es spēlēju, un to , ka iemetu savā kanālā video, sanāk uzreiz feiks ? 

Tad varbūt sāksim banot spēlētājus, kam ir vienādi GTA, un teikt , ka šie ir feiiki ? 

  • Like 2
  • Upvote 1
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

9 minutes ago, Papa Alvarez said:

https://prnt.sc/q73vaq :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Multi rekur vecais :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

 

Kur ? Andrew_Hokage ? Tad kāpēc es ieliku ss pasaki, ja tas būtu mans feiks , a xdddd ? 

Tas ir Benda acc, un paprasīju mentolam, jo viņš ir mums īpašs cilvēks, kuram galjax vienmēr, tāpēc pajautāju, no sava vārda :) 

+ Kā arī pasties datumu , un pie admina tiku vakar, kā arī tas kas ir bijis, ar to vairs nenodarbojos ! Visas manas ghetto lietas ir aizmirstas, jo sāku adminēt !

  • Like 2
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Čau, tātad.. Šis labais cilvēks reāli visiem iedeva savu gta, ja ir vajadzības varu iedot no dc pierādījumus, jo es arī prasīju. Dēļ kam likt pašam modus , ja var uzreiz nolādēt sborku. Ainārs admins, Santa, u.tt to arī var pierādīt, jo vienā grupā runājām un likām modus. Paldies, visu labu..

Un jā, ja čalis ir dabūjis adminu pirms saviem sūda taisīšanas, tad viņam vienkārši uz abiem acc pienākas bans. Diemžēl admins tiks sodīs ar 365 dienu banu uz abiem acc. Nākošo reizi varbūt būs uzmanīgāks, kad liks pierādījumus.! (Sarkanais Kamars piekritīs man un iedošu viņam linku uz šo sūdzību.) 

Slēdzu ciet, jo nav vajadzības no citiem adminiem. (Kamars domās pats ņemt acc nost vai nē.) 

  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, XiMiK said:

Čau, tātad.. Šis labais cilvēks reāli visiem iedeva savu gta, ja ir vajadzības varu iedot no dc pierādījumus, jo es arī prasīju. Dēļ kam likt pašam modus , ja var uzreiz nolādēt sborku. Ainārs admins, Santa, u.tt to arī var pierādīt, jo vienā grupā runājām un likām modus. Paldies, visu labu. 

Ko tu muldi? Viņam Joe Taylor ir multi. Kāpēc tad, kad viņu nobano par Croll insta ienak Joe Taylor un to arī nobano par Croll un tā visu laiku, kā joe taylor on tā cortezz offā, kā cortezz on, tad Joe nekad nav serverī + abi vienā gang nevajag tev te tagad piesegt. Skaidrs, ka tas ir viņa multi. 

  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...