• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Sūdzība par [Cortez Ramzze]


Recommended Posts

1. Tavs niks spēlē : Nihajo Yakotami

2. Administrātora niks spēlē : Cortez Ramzze

3. Pierādījumi par pārkāpumu : https://prnt.sc/qi9pr4

4. Apraksts par situāciju : Situācija sekojoša; braucu gar Riffa Gang hoodu, biju ex-ballas gang biedrs, bet pa nakti mani met ārā,jo 0 biedri. Braucu gar Riffa gang hoodu un pa mani lido M4 šāvienu,es nostājos pie viņu hood sienas, šis kliedz ''***,***''. Ok, es paņemu deagle un šaujos ar viņu kādas 2-3 minūtes vismaz,jo viņš bēguļoja. Slēpās hūdā, tur es nelīdu, šāvu pie Stacks vai pāri ceļam. Tad es viņu nošauju,loģiski,ka dodos prom un mani iemet jail par DM, prasu /report kā DM un kur, neko nesaņemu pretī. Administratori nekad nespēj atbildēt par savu rīcību, acīmredzami,ja viņš specoja mani ilgāk - tad ir redzams kaut nedaudz IC iemesls,ar ko priekš LOW RP servera pietiktu, vēl ir arī tas,ka viņš šāva ar M4, to gan jau neredzēja viņš. RP man bija, tad kur ir DM,ja DM skaidrojums ir - tēla ievainošana/nogalināšana bez IC iemesla vai RP pielietojuma. Man bija abi. Kārtējo reizi tieku iemests jailā par kaut kādu fufeli,kas nav patiess,saprotot to,ka nav patiess - viņš nespēj atbildēt uz /report,jo šodien jau kuro reizi iemet kādu par DM un tad Lauma laiž ārā,jo nepatiess. Pirms tu met cietumā, naudasmak, uzprasi /b vismaz kaut ko. Vai sataisiet kaut kādu sistēmu normālu,lai redzat - kas,kam un cik atņem damage,ko raksta un tā tālāk,savādāk neko citu izņemot kaut kādu default kill list neredzat, protams,ka vienmēr tikšu jailots tikai tāpēc,ka es kādu varu nošaut,nejau kā viņi - tikai mirt un viss ko jūs redzat ir kill list sānā,jo RP izpratnes nevienam šeit nav un nekad neaizdomātos līdz tādai lietai kā ''pajautāt''.

Edit: kamēr rakstīju šo tekstu, saņēmu atbildi uz /report šādu : https://prnt.sc/qi9s5x . Smiekli nāk, jo čalis redzējis ir aptuveni 15% no visas situācijas un iemet jail. Jums vajag kaut kādus adminu pamācību kursus iziet,nevis tikai komandas samācīt. 

  • Like 3
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Tu jau kuro sūdzību taisi par adminu, un ar šādiem tekstiem ? 

Pasaki , tev pašam nav bišk apnicis ? Mēs kas admini jūs tāpat metam, mēs , vai neredzam situācīju ? 

Es sāku tevi specot , tu braukāji ar riteni, kā pēc ta uzkāpi uz jumta, un sāki šaut Riffas Gang čuv .

Pēc tava sign var visu pateikt, ka esi no tiem kam patīk dm , pašaudīties . 

 

  • Downvote 8
Link to comment
Share on other sites

24 minutes ago, Ramzze1 said:

Tu jau kuro sūdzību taisi par adminu, un ar šādiem tekstiem ? 

Pasaki , tev pašam nav bišk apnicis ? Mēs kas admini jūs tāpat metam, mēs , vai neredzam situācīju ? 

Es sāku tevi specot , tu braukāji ar riteni, kā pēc ta uzkāpi uz jumta, un sāki šaut Riffas Gang čuv .

Pēc tava sign var visu pateikt, ka esi no tiem kam patīk dm , pašaudīties . 

 

Pēc mana kā? Tas signature ir pasīvā agresija pret samp.lv community,jo tajā ir visas lowIQ pazīmes,kas jums patīk, bet kāds sakars ar signature un in game? Esmu vispār par un ap RP atveidošanu. Vai vari uzrādīt video,ka speco mani vai kaut ko,nevis lai tie būtu tukši vārdi, jo no tavas puses,man šķiet,ka tā ir tīši domāta,ļaunprātīga darbība pret mani, tas ir mazais terorisms. Es tādas lietas neatbalstu un nerespektēju. Es rakstu sūdzības tikai tāpēc,ka es tieku nepatiesi apsūdzēts vai man tiek nepatiesi dots kaut kāds jails,kas parādās visiem spēlē un tad tas rada kaut kādu nelabu priekšstatu par manu lietotājvārdu citiem. Tev,kā administratoram būtu jāsapaprot,ka tu nevari zināt situāciju noskatoties manu /spec uz pāris sekundēm, kad redzi,ka tieši nošauju čali,es viņu šāvu kādas 2-3 minūtes,jo viņš bēga,kliedza rupjības un šāva man ar M4,viņš gribēja mani izprovicēt uz ieiešanu Riffa hood,ko es ,protams,nedarīju,jo tas nebūtu saprātīgi. Tad,kad mani Enrique nobanoja uz 3 dienām par PG, tur bija mana vaina un tā ir mana problēma,nevienu vārdu par to nepateicu,jo noteikumos rakstīts viss un viss. Vienkārši sāc domāt ar galvu,jo nejau katra slepkavība ir DM un nejau katra nelegālā darbība ir CS. Mēs esam iekš roleplay,nevis savas dzīves. Tu dzīvē gan jau nevari pat nevari normāli pateikt kādu teikumu svešiniekam,neraustot valodu,bet serverī iesi nezinu kāds tur ghetto pro. Jails ir nepatiess un tavs teikums ir muļķības,jo specoji mani kādas 10 sekundes,bet duelis ilga vairāk nekā minūti,divas.

Link to comment
Share on other sites

15 minutes ago, Es esmu Jamu Pīle said:

Pēc mana kā? Tas signature ir pasīvā agresija pret samp.lv community,jo tajā ir visas lowIQ pazīmes,kas jums patīk, bet kāds sakars ar signature un in game? Esmu vispār par un ap RP atveidošanu. Vai vari uzrādīt video,ka speco mani vai kaut ko,nevis lai tie būtu tukši vārdi, jo no tavas puses,man šķiet,ka tā ir tīši domāta,ļaunprātīga darbība pret mani, tas ir mazais terorisms. Es tādas lietas neatbalstu un nerespektēju. Es rakstu sūdzības tikai tāpēc,ka es tieku nepatiesi apsūdzēts vai man tiek nepatiesi dots kaut kāds jails,kas parādās visiem spēlē un tad tas rada kaut kādu nelabu priekšstatu par manu lietotājvārdu citiem. Tev,kā administratoram būtu jāsapaprot,ka tu nevari zināt situāciju noskatoties manu /spec uz pāris sekundēm, kad redzi,ka tieši nošauju čali,es viņu šāvu kādas 2-3 minūtes,jo viņš bēga,kliedza rupjības un šāva man ar M4,viņš gribēja mani izprovicēt uz iedošanos Riffa hood,ko es ,protams,nedarīju,jo tas nebūtu saprātīgi. Tad,kad mani Enrique nobanoja uz 3 dienām par MG, tur bija mana vaina un tā ir mana problēma,nevienu vārdu par to nepateicu,jo noteikumos rakstīts viss un viss. Vienkārši sāc domāt ar galvu,jo nejau katra slepkavība ir DM un nejau katra nelegālā darbība ir CS. Mēs esam iekš roleplay,nevis savas dzīves. Tu dzīvē gan jau nevari pat nevari normāli pateikt kādu teikumu svešiniekam,neraustot valodu,bet serverī iesi nezinu kāds tur ghetto pro. Jails ir nepatiess un tavs teikums ir muļķības,jo specoji mani kādas 10 sekundes,bet duelis ilga vairāk nekā minūti,divas.

Wow! Pīl es tev pilnīgi piekrītu! Ķip 10sec specot nehu** nezināt un likt jail/ban...

 

 

Edited by BarneyMAD
+1wp
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Jails noteikti ir sen atsēdēts, bet administratoram tiks pieprasīt rūpīgāk izskatīt katru situāciju. 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...