• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Sūdzība [Raul_Shady]


Recommended Posts

1. Tavs niks spēlē : Alex_Skyline

2. Administrātora niks spēlē : Raul_Shady

3. Pierādījumi par pārkāpumu :https://failiem.lv/u/qbrp67v4

4. Apraksts par situāciju : es redzēju kā kaut kāds cilvēks pelēk melnā uzvalkā stāvēja pie mašīnas ''sultan'' tad es apstājos , jo redzēju , ka mašīna dūmo, es kā īsts mehāniķis apstājos un salaboju auto, aiz tās mašīnas bija policistu mašīna , bet pie Sultan mašīnas neviena policista nebija , tad man vīrietis melnpelēkā uzvalkā pateica lai eju prom , nu es kā bezbailīgs mehāniķis atbildēju viņam ''pašol ***'' ,tad mani Augsti Godājamais Administrators , Raul_Shady ielika cietumā par cs, jautājums , Vai VIņiem pašiem Nav CS , ja viņi braukā ar Mafijas dalībnieku vienā policistu mašīna un , ka tieši Viņš jautā aizturētajām personām dokumentus , kaut gan viņš to nevar darīt.

P.S. Es šodien esmu vairāk cietumā sēdējis , nekā pa visiem 6 gadiem ,ko spēlēju, darat kaut ko lietas labā (dusmīgs)

Paldies par veltīto laiku un uzmanību :) 

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Tātad, viss sākas ar to, ka ic nemaz nezināju, ka Andrew ir mafijā, es to zināju tikai un vienīgi ooc. Un es IC nezinot, ka Andrew ir mafijā, taisīju policijas treniņus un mazas apmācības. Apmāciju un visu dienu erpojām kopā ar Andrew. Tad pienāci tu, sāki labot mašīnu un kad likām tev pamest apkārtni un netraucēt policijas darbu. Kad pateicām tev to, tu rupji mums atbildēji ar "Pašol ***" Pasaki man, tu īstā dzīvē ietu pie menta, viņu neklausītu un tad vel pateiktu "Pashol ***" ?. Viss normāli liekas tur tev tikai tāpēc, ka laikam dzimstot esi atsitis galvu pret izlieti brou. Neheitoju, tikai spļauju faktus.

  • Like 1
  • Downvote 2
Link to comment
Share on other sites

Galvu esi sasitis Tu , ar savu acc blato vislaik , acc lieto bieži vien savās vajadzībās , kas ir aizliegts, labāk nepiepisies umņik!

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

https://prnt.sc/s8rjqh tava attieksme pre tspēlētāju nav viena no labākām! 

Pc ss var redzēt, ka tevi prasa lai liec, tā pats nebūtu!

Raul Shady saņem 1 brīdinājuma punktu!

Paldies par sūdzību, TC 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...