• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Sūdzība par [Blake_Marston]


Recommended Posts

1. Tavs niks spēlē : Hugo_Shady

2. Administrātora niks spēlē : Blake_Marston

3. Pierādījumi par pārkāpumu : https://prnt.sc/sece6k https://prnt.sc/secejc https://prnt.sc/secf0i

4. Apraksts par situāciju : Prosta braukājos  ar savu tačku jauno un administrātors draud man ar jailu :D:D Rēku parāva. Atceros, kā man prasīji hakus. Ja vajag, nometīšu ss :) Draugs atradies. Laikam tagad aizliegts ieflexot ar mašīnām...  Met tos, kas brauc UZ mahas par cs, ne mani vecasi :) Es nevienam neprasīju tur braukt! Jāmet par cs ir viņi, ne mani.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Nekādus noteikumus es nemainu. Tas ir CS - aizbraukt uz staciju un vizināt visus, kas randomly uzbrauc uz tavas fūres. Nostājies speciāli pie žoga, lai citi varētu lidot pāri tam. Saprotu, ka tas ir Fun, tāpēc arī neviens netika sodīts, tikai pabrīdināju tevi, lai to darat citur, nevis stacijā.

Link to comment
Share on other sites

Just now, Blake said:

Nekādus noteikumus es nemainu. Tas ir CS - aizbraukt uz staciju un vizināt visus, kas randomly uzbrauc uz tavas fūres. Nostājies speciāli pie žoga, lai citi varētu lidot pāri tam.

Nevizināju. Es nevienam neteicu "Brauc augšā'' "Stāvat" "ša vedīšu jūs" vai ko tādu. Es tikai stāvēju un visi sabrauca tur augšā. Cs ir viņiem par to, ka paši tur līda lol.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...