• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Sūdzība par Blake_Marston


Recommended Posts

Eddy_Cooper

Blake_Marston

Nav...... Jo, kam man? Visu tak filmē pats ments...

No bāzes aizbraucu līdz benzīna kalonkai, (bez ieročiem) tad no muguras piebrauca ments un teica, lai kapju ara no mashinas. Tad vinsh sāka mani pratināt, vai man nav nekādu ieroču. Es viņam atbildēju, ka vēl nēesmu ņēmis ieročus, jo es biju tikko ienācis serverī, tad viņš savāca citu policistu un tas prasija: ''Kas ta mums te?'' un Blake atbildēja: ''Līdzdalībnieks!'', tad es centos aizstāvēt savas tiesības izskaidrojot, kas vispār ir noticis, nepaspēju ne uzspiest ''Enter'' pogu, ka mani iemeta cietumā uz veselu stundu! 

Ja vēlreiz šitā būs... Es to Blake pašu iemtīšu cietumā! Blake! Turies un nekaitini cilvēkus  bez iemesla, dēļ tā, ka tev nav ko darīt!

Link to comment
Share on other sites

:D  Mēs RolePlay situāciju izveidojām, sadarbojoties ar Omegu un Ceļu Policiju, jo uz robežas nelegāli tika izspiesta nauda no cilvēkiem un draudēts tiem. Sākās apšaude, līdz ko aizbraucām līdz turienei. Arestējām pāris cilvēkus, viens pazuda, tāpēc RolePlayojām, kā izsekojam apkārtni, tava mašīna IC'ly vizuāli bija sadauzīta un līdzīga to pašu mafijozu mašīnām, kas veica apšaudi uz robežas, tāpēc pārbaudīju tevi - atradu tev uz rokas ieroču materiālus, tādēļ tiki aizturēts, lai pārbaudītu, vai esi iesaistīts šajā situācijā, toties, tev nebija ieroču licenses, kas jau dod man IC'ly atļauju tevi aizturēt tādā ''iespējamā līdzdalībnieka'' apšaudes gadījumā. Tu atteicies RolePlayot, vislaik uzdodot /b liekus jautājumus un uz manu '' /do Kur atrastos ieroču materiāli'' tu atbildēji ar ''/do Tie atrastos bāzē'' . :D  Nu neko, es pažēloju un nesodīju tevi uzreiz, ar cerību, ka tomēr sāksi normāli uztvert RolePlay'u un kaut ko darīt, līdz tu sāki ar otru mentu dirsties un stāstīt par sevi, ka esi no mafijas un par mafijoziem, kas ir MassCS stāstīt mentiem randomly par nelegālajiem grupējumiem, tā it kā stāstītu par parastiem cilvēkiem.

https://prnt.sc/sknw60

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...