• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

[Sūdzība] Raul_Quarz


Recommended Posts

1. Tavs niks spēlē : Sany_Andreas

2. Administrātora niks spēlē : Raul_Quarz

3. Pierādījumi par pārkāpumu :

 

4. Apraksts par situāciju : Iliku sudzibu par DM QS, neskatoties uz to ka prieksh policista RP pielietojums praktiski nekads Tatad Izskatot sudzibu noskatijas tikai video beigas, DM neredz nosava ar tazer TC... Kas ta izskata sudzibas, DM Nogalinasana bez iemesla- Policists, ne vienu reizi pa megafonu nepasaka ka atklas uguni, Labi muku, bebt nosava mani bez RP, Neticu ka policisti ta skraida pa ielam, izvelk stroki un sauj, nevis bridina vispirms par to ka tiks atklata uguns. Labi par Video QS, Pirmajos divos attelos var redzet, cikos yt video laika var redzet no sakuma QS tazer-m4... Tresaja video var redzet ka tazer ar kuru mani nosava izskatas pec MP5? Bildes- https://failiem.lv/u/88zcmmbw  Bildes taisitas no sudziba esosa video, ta ka var noskatities kopa ar visu video un saprast kas pa lietu!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Labi... Pirmkārt viņš tevi nenogalināja bez iemesla. Tu bēgi no viņa protams viņam caur /m vajadzēja teikt,ka atklās uguni,bet to neizdarija fine, Otrais tu bēgi kad tu avarēji,jo viņš tev bija noķēris,bet tu izdomāji iebugoties viņa mašīnā un izkāpt un braukt prom un + beigās centies mašīnu salabot kas ir nonrp pašam kas dzīvē nav pat iespējams tik viegli . Labi Daniel_Winchester jābūt ir tikai pa Qs un Nonrp driving jails atdzīstu vainu..,bet to lai skatās @Žigulis @KNT- @Stiflerss bet pa DM tur vispār nebija. Un nakošreiz pats dari vissu pēc noteikumiem neviss apsūdzi citus un tā jūs katrs bēglis kas mūk no mentiem ieberžās ar šo,ka CP jau noķēruši,bet beigās cenšaties izdarīt pārkapumu un ja neizdodas aizbēgt un nonākat jailā tad seko sūdzība forumā,ka menti slikti.

Link to comment
Share on other sites

Otrkārt, man bij uzlikts belt, belt bugojas, izsvieda no masinas, iebugojos zeme, loti iespejams ka vinch no sava skatu punkta redzeja tikai manu nickname.

DM labi piekrītu tur nebija, bet still QS ir, ja esi admins vērtē akrutāti, nevis pasties tikai par DM, ja viņš kā cp erpotu un darītu visu kā pieklājas, pēc tam kad es avarēju, es būtu erpojis, jo man patīk erpot, bet līdz ar to ka viņš wnk ignorēja RP, taiu sūdzību, + ja redzētu ka noerpo ka izvelk dzelžus, būtu stāvējis un saņēmis tos dzelžus, bet nē, vieglāk ar tazer šaut, nevis erpot, ja nebūtu viņam tur tazer, gnj ar deagle būtu šāvis, kā pats sūdzībā atdzina :D

P.S. Znacit ja kads no manis beg, es vinu varu saut nost bez bridinajuma, it ipasi esot policists, nepielietojot RP jashauj nost...!

  • Like 1
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

 Sany_Andreas saņems 20minūtes cietuma sodu par NonRp.

Daniel_Winchester saņems 40 minūtes cietuma sodu par NonRp,Qs

Admins Rauls saņem mutisko brīdinājumu!

Paldies par sūdzību, TC

Edited by Žigulis
labots.
  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...