• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

[Sūdzība] Arnold_Hernandez


Recommended Posts

1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Bobs_Diegs

2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Arnold_Hernandez

3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Maucu uz banku ar rolleri, pieliecoties. Ments speciāli aizbrauca pa citu ceļu, lai no radara man zvaigzni uzmestu. Okay... Es apstājos un tad bija laba diskusija... No menta nekāda cieņa (CS (SS)). Es metu pedāli un hops, jails. (MG - dokumentus neparādiju; NonRP - jo kads sakars)      Vēlos pieminēt, ka rakstīju /report, lai speco.  Tajā laikā serverī bija Steve Wanch... kkads (ments karoc), Antonio Zanetti un Jim Mendez, visiem ***. Kāpēc tādi admini tiek pieņemti? Kad nonācu jailā, pat tad rakstīju /report un Antonio caur /sms. 2min vēlāk visi izgāja off. Nice -_-   Vienīgais Forrests dc atbild 30 sec laika, malagec. Cepums Forrestam!

4. Kā vainas dēļ tas notika : tā tur

5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) https://failiem.lv/u/637dvbqej  

 

  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Man kā policistam nav Tev jāizrāda cieņa, ja bļe nerādi doķus kad tev prasa uzrādīt tos pēc ātruma pārsniegšanas un vel bugojot ātrumu ((PG)). Man ta tici vai nē pa to CS *** ja CS skaitās ka redz tev mīļi neatbildēju. Padomā ar galvu dzīvē tu mentam runātu pretī bļe Tev ar steku iedotu galvā vai aizvestu uz iecirkni pārmeklēt par aizdomīgu izturēšanos pret policiju. Pats mass cs uztaisiji bēgot un atsakoties maksāt MINIMĀLĀKO SODU - 5K + Tev PG bugojot ātrumu "pieliecoties" ko tu dzīvē izdarīt nevari.

Bļe Tavs vārds izsaka Tavu vecumu un personalitāti. Tikko pats pa sevi sūdzību uztaisiji.

Sūdzība aplama, TC.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Brāl, brāl, brāl...ja acc tiek uztaisits for fun un caur otru acc, ar normalu vardu, dara normalu štelli, tas nenorāda ne uz manu vecumu, ne uz manu IQ lvl kā tev, kurš taja mirklī bija tavs ID (spēlē (kāds...16.)). Šeit nav vairs Padomju laiku domāšanas sistēma, ka, ja nepakļaujies, dabū ar steku pa galvu :DDDDD Redzot, ka foruma profila aprakstīšanai esi izmantojis krievu vārdus, varbūt, joprojām izmanto šādu domāšanu, bet es nē! Pēc tavas agresīvās attieksmes, es speriežu, ka neesi īsti normāls vai kā, varbūt, to ietekmē tumšais rudens laiks? Vai arī, ka IG esi norādījis, ka esi narkomāns? Es nezinu. Kā arī neesi tiesīgs spēlē būt policists. Ja es metu pedāli, tas nav nekāds RP termina pārkāpums. Tur gan nepiekritīšu. Par ātrumu..., ig es minēju, ka spēcīgā vēja dēļ es pieliecos, tas izmainīja ātrumu, varbūt, RL ne tik ļoti, bet spēlē tā sanācis. Ummm... noteikti ir kāds pārkāpums no tavas puses, to administratori lems. Tev iesaku, iedzer kumelīšu tēju, brāl. Spēlēsim spēli saticībā. :)

Link to comment
Share on other sites

Pilnīgu bezfilmu nobēri. Šā vai tā policijai Tev nebija tiesības NERĀDĪT pasi un neapmaksāt sodu cerot, ka Tev VIENMĒR liks brīdinājumus. 
Gaidīsim augstākstāvošos.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Brāl, tev ne tik nebija tiesību izrādīt necieņu un pārkāpt vienus no mentu rupjākajiem terminu pārkāpumiem. fui.

Gaidam :)

Link to comment
Share on other sites

Sāksim ar to,ka tu pretojies policistam pats.. Nedarīji to ko viņš tev liek. Centies vissu laiku kaut kā izlīst ar stulbiem jatājumiem un nedot dokomentus policistam un novirzīties no tā takā es neko neredzu nepareizu no policista puses pats vien esi vainīgs pie tā,ka sēdi ķurķī.

Ja es būtu CP vai KP tad tevi ar ieliktu cietumā pa policijas pretošanos un nedraot to ko liek vnk nav jālaiž luni un jaizdomā kaut kas jauns...

Sūdzība aplama.

TC.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...