• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Skinu/Apģērbu Bugs ?


zzandaa

Recommended Posts

1. Apraksts par problēmu : Sveiki. Lieta tāda kad nav iespējams samainīt skinu/apģērbu uz vienu no tiem kas ir skapī. Tiklīdz to izdaru nomainās apģērbs uz  default CJ izskatu un protams kad kick no servera. Kad ieeju atpakaļ serverī  skins ir nomainījies no CJ uz 1LVL Bo**a izskatu :D  Tik kur viņš tāds radās ja manā apģērbu kolekcijā tāds nav ? :1f914:  Un šim visam ir vēl viena mistērija klāt ir viens apģērbs ko varu uzvilkt netielkot izmesta ārā no servera. Tas ir apģērbs ar ko 90% gadījumos varat mani redzēt , tāds kā mans default izskats šeit :D  Diez kādēļ tā kad vienu apģērbu atļauj lietot bet citus nē ? :1f914:

2. Pierādījumi par problēmu : 1. CJ Skin problēma https://ibb.co/HFv8ct7 2.Kad ieeju atpakaļ un esmu 1LVL  Bo**a izskatā https://ibb.co/6vg2TrR 3. Parādīšu jums kad manā drēbju skapī ir drēbes lai nedomājat kad nav :D  https://ibb.co/6bpm6st 4. Vienīgais apģērbs ko varu uzvilkt  netiekot izmesta no servera https://ibb.co/0MpPbcg .

Cerams kad tehniskie darboņi šo problēmu spēs novērst pēc iespējas ātrāk. Jo ir vēlme šeit paspēlēt normāli bez BUGIEM :1f643::1f917:

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...