• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

[Sūdzība] Mike_Dundee


Fuunk

Recommended Posts

1. Tavs niks iekš serverī?: Funk_Gutii

2. Administratora niks iekš serverī?: Mike_Dundee

3. Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Tātad. rakstīju VZ, par pieņemšanu šaušanas nometnē vagos.Labi, bija mana vaina, bet kāpēc man vienam ir jācieš, ja kāds cits, ja nemaldos- no N-Today (bija balts clist) uzrakstīja tekstu, kurš bija truls un nevietā, bet par to neko nesaņēma.

4. Kā vainas dēļ tas notika? Administratora.

5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video:

 

http://www.bildites.lv/viewer.php?file=mqk1kcmudyvke1k8q1qt.png

http://www.bildites.lv/viewer.php?file=33rezqk6djqx50diqhpk.png

 

Nesaku, ka administratoru vajag atlaist, bet brīdināt vai ieskaidrot to, ka visi ir jāsoda pēc viena principa, nevis tas, kurš nepatīk 2 stundas, tas, kurš savējais, necik. Labs administrators, bet dažkārt nevērīgs. :)

Link to comment
Share on other sites

[[Template forums/front/topics/postContainer is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Nelegālās frakcijas bez iepriekšējas pieteikšanās pa VZ rakstīt nedrīkst.

Ja tomēr tiek pieļauts tas, ka nelegālās organizācija raksta VZ, tad tas var būt tikai konkursu veidošanas nolūkos.

Ja tomēr nelegālā frakcija raksta VZ, bet ne par konkursu un iepriekš par to neziņojot adminam, tas saucās CS, tikai mēs to nedaudz precizējam - VZ.

 

Čats tiek aiz*irsts pilnībā - pāri 100 cilvēkiem online, pamanīju tevi - sodīju. Skaties, ko tu dari un kā tevi soda nevis skaties, ko dara citi.

 

Priecājies vispār, ka tikai jails, jo no sākuma vispār banu gribēju likt, diemžēl pievēru acis. Laikam vairs tā darīt nevajadzēs un muldoņas, kas nevar savu purnu aizvērt, būs jāsoda ar dažu dienu banu, jo kā redzams, viena diena ir par maz, lai jūs nobiedētu. Kā būtu ar 7 dienām? Pietiktu? Nav problēmu, ja jail jums ir par maz, banu arī var uzlikt. Tad vismaz par dažiem procentiem VZ sūdi beigsies. :)

 

Besides - tā ir tikai pusotra stunda (90min.), agrāk par VZ defā 180+60mute. Kas tev nepatīk???

 

Btw. Būs jāskatās, ko dara līderis. Pašlaik pats muld VZ, izskatās, ka arī citiem dos muldēt. Bardaks atkal sāksies..

 

Tiešām? Un pamanīji tikai to, kurš nav tavā organizācijā.. :)

 

Kāds sakars ar vagos līderi? Tu tiešām sāc truls palikt. Jāskatās ko dara līderis, skaisti.. Labāk skaties ko dara tavi debīlie N-Today darbinieki. Viens nolaižas ar heli, novāc. Otrs kaut ko truli pa radio nodirš krievus, trešais pa VZ ar mēli braukā.

Nu un, ka nelegālās frakcijas nevar VZ? Tas dod tiesības legālajiem kko jēlu rakstīt?

 

Tu pat tagad nevari uzrakstīt, ka cilvēks tiks sodīts, bet sāc jau man dirst virsū..

Link to comment
Share on other sites

[[Template forums/front/topics/postContainer is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]] [[Template forums/front/topics/postContainer is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...