• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Nepatiess BANS!! Daniels_Stiflers


Recommended Posts

1. Tavs niks serverī:Jason_Deray

2. Admina niks serverī:Daniels_Stiflers

3. Pierādījumi (Screenshots/Video):1 daļa,pierādijumi :hronoloģiska secība

http://fotohost.lv/i...dynxl62weza.png

http://fotohost.lv/i...r3j0vka2jnz.png

http://fotohost.lv/i...a5et4bweywz.png

http://fotohost.lv/i...7ad5umdbslo.png

http://fotohost.lv/i...lw9e27xlq0e.png

http://fotohost.lv/i...pmq6hc7fyh1.png vot tāds vot admins!!!

2 daļa pierādijumi!!

4. Apraksts par situāciju.Sveiki,tātad sūdzos par šo adminu un par to ka pēc manām domām šis bans ir nepareizs,un atkal ielikts ar neredzīgām acīm jo,šis ''augstās klasses'' admins,mani jau iesēdināja par CS un pēctam saprata ka viņam nav taisnība,bet no Jail neizlaida jo teica ka ir pateicis to jau citiem adminiem sk. 1 daļa pierādijumi!!

Un tagad cits story,vakar tiku Jail,par ko? Par to ka iegāju bārā,gribēju iedzert,tu bija 2 LMV čaļi,kr4 vienam tur ***ja 1 ***,un teica lai pišos prom,es teicu ka neiešu peace,es tik iedzer,nu pēc tam viens piedāvāja pa seju,es piekritu viņš iesita ,es pretī un tad 1 ar deagle man iešāva,izvilku vepu nošāvu vinju,un tad cits sāka šāut,praktiski nošāvu bet 1 shootgun šāviens visu izteica,es nomiru un srazu Jails, par DM,galvenais par to ka aizstāvējos,bet tas vēl būtu mazākais!!

Pēctam satiku tur maza ranga čali NO LM tad no sākuma tur paspēlējāmies,un tad kāds teica ka LM smird,un tas no Lm kas bija banā kamerā sāka dirst virsu Pa OOC,un es arī pateicu ka SYY bandas radītājs (māte)smird tas bija apvainojums IC uz bandas radītāju,kas piedzemdēja bossu,kr4 OOC nsults nekādi nesanāk,un pēc 10min Es esmu banots par OOCinsult,domāju kāds ielicis sūdzību,bet ne,admins vnk izdomāja ielikt mani,nevis to otru kas dirsa OOC čatā kautko,kas sanāca ooc insult,tpc jo tas kas teica ka OOC insult,tas no LM teica ,''a man pohhuj,mēs te tāpat jailDM,gaidu pierādijumus par manu OOCinsult,jo bans bez reason nav bans,pierādijumi 2 daļa skatīties!!! :)

Jā,tikko ieraudziju ka viņš uzlika banu uz 365 bans aktīvs,bet ieejot spēlē man nerādās ka man ir bans,tpc tik gāju spēlēt ;)

 

+ kādā sakarā man bans uz 7 bet citam playeram tikai uz 1 dienu??? un noteikumos par sodiem,rakstīts ka no 1-7 dienām bans,un nav rakstīts ka (atkarīgs no admina) nesaprotu 1 lietu,ja pat es ko pateicu,jēga uz 7 dienām,a ja es pateikšu kautko riktīgi daudz spamošu par kāda ģimeni ko,tpt ieliks uz 7 dienām,+ ka es neko traku,vspr neko neapvainoju,varat izskaidrot?????

http://fotohost.lv/images/xmi6or3ave74mbnw4sz.png

Edited by ///Alpine
Link to comment
Share on other sites

[[Template forums/front/topics/postContainer is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]] [[Template forums/front/topics/postContainer is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...