• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Sūdzība [Han_Trey]


Recommended Posts

1. Tavs niks iekš serverī?: Mike_Jackson_Biggs
2. Pārkāpēja niks iekš serverī?:Han_Trey
3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Tātad es iznāku ārā no savas mājas, un sasveicinos ar kaimiņiem. Pasaku labvakar. Viens no kaimiņiem pasaka pretī, un jautā ko es šeit daru. Es saku ka tikko no mājas iznācu utt. Otrs sāk man kautko kasīties - lodi pierē gribi utt. Labi es atbildu ka neesmu neko izdarījis tādu, lai tu man tagad draudētu.  ar /me Notēmē uz Mike. Kā? Es nevienam savu vārdu neteicu. Un jā, es protams neko nevareju izdarīt. Un protams mani nošāva. Atvainojos ka nav ar /time , jo viss notika tik ātri, nepaspēju noreaģēt.
4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņa
5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):tqmu0gp0o8iq7cw1sj2d.pngg4npjn67tm2jxwgok342.pngjwn4hggwzrp6yght86zk.png

Link to comment
Share on other sites

axaxaxaxa. 

 

Smieklīgi. Es tev pat netrāpīju, bet tev trapīja viens cits, bet es viņu nenodošu. + Tev kā FBI Darbiniekam ar mikrafonu pie auss nav tiesības stāvēt Bandas bāze.

Link to comment
Share on other sites

[[Template forums/front/topics/postContainer is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Es tikko iznācu no mājas uz saveicinājos. Kāds bija iemesls šaut? Nekāds. Un kā vispār var redzēt ka es esmu FBI? Vienkārši biznesmenis ar uzvalku un mikrafonu, jo jākārto ģēlas. :D Es redzu ka tu šauj. Tāpēc tu esi vainīgs.

Link to comment
Share on other sites

Pārkāpējs - Han_Trey


Pārkāpums - Dm , Pg , NonRp  ( Lai saprastu kapēc PG , tu īstājā dzīvē nevarētu katru kaimiņu kas dzīvo tavā hoodā iet un šaut pēc kārtas nost!|| Un ja jautāsi kādēļ NonRP , tad pateikšu to ka tu nepabeidzi Rp kommandas! Tu uz viņu notēmēji , bet nesekoja kommanda kautvai /do Atklāj uguni! )


Sods - 60min. Cietumā


Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...