• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Sūdzība par [Hariss_Vilders]


Recommended Posts

1. Tavs niks serverī:  Igors_Bazejs

2. Admina niks serverī:  Hariss_Vilders

3. Pierādījumihttp://prntscr.com/32tb35
4. Apraksts par situāciju: Hariss laikam visus, kam ir pirmā līmeņa skins liek banu uz mūžu par palīgprogrammu lietošanu. Tāda nav korekta rīcība no Administratora puses, ir nepieciešams brīdinājums. Vēl raksta ka ir sajaucis ID, bet to nevarētu nemaz sajaukt. Mēs ar draugiem bijām aizbraukuši uz Latvian Mafia hood, mūsus prakstiski viens cilvēks pasauca, lai palīdzam, un skatijos kā Hariss iznāca no Latvian Mafia mājas, piegāju pie viņa pasveicināju, bet uzreiz noteikti redzēja mani, un vienkārši nobanoja. Man ieroci iedeva viens no Latvian Mafia biedriem, vēlreiz atkārtoju, tā nav korekta rīcība.

 

EDIT: Un vēl manu draugu James_Bazejs nobanoja par to, ka report rakstija lai banu noņem man, tāpēc ka viņš pats Hariss zināja ka bans ir uzlikts tīšām, un es pieprasu lai viņam arī noņemtu banu. http://www.bildites.lv/viewer.php?file=9nqyc4v2zz3r97effpy6.png

Link to comment
Share on other sites

Tiešām piedod. Man pa TS3 pateica, ka Tev pārdeva ieroci. Saproti, lieta tāda, ka visi 1lvl hakeri, mauc ar wepiem. Es paņemu ss, un banoju. Kļūdījos. Piedod. Tiksi unbanots. ;)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...