• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Sudziba! Hariss_Vilders


Recommended Posts

1. Tavs niks serverī: Arturs_Crysbijs
2. Admina niks serverī: Hariss_Vilders
3. Pierādījumi (Screenshots/Video): http://www.bildites.lv/viewer.php?file=kudetdj8ergj0tx3z78.bmp dizhi pieradijumu nav ,jo no sakuma man bija vnk lost connection to server ,uztaisju rekoenktu un bans.
4. Apraksts par situāciju. Ta tad , ka sapratu shitas admins man uzlika banu par kautkadu Auto bugu ,btw es tikai vienu nevaru saprast ka es vareju bugot , ja es speletajam serveri pildiju/taisiju auto. Reali , skatoties uz situaciju , Hariss pat man blakuss neatradas 2k/km! Respektiivi ko gribu teikt , to ka hariis ar pravam ir iejuties taaka dievs , jo serveri jau ne primo reizi redzeju to ka vinjsh , liek nepamatotus kikus/banus. vai ari vnk ja kkas nepatik  speeletaja ,tad censhas tikt valja no ta ;)

Un jaa , par gramatiku un garumziimem neatbildu rakstiju uz atru roku , netaisos idealus penterus drukat!

Link to comment
Share on other sites

1. Tavs niks serverī: Arturs_Crysbijs2. Admina niks serverī: Hariss_Vilders3. Pierādījumi (Screenshots/Video): http://www.bildites.lv/viewer.php?file=kudetdj8ergj0tx3z78.bmp dizhi pieradijumu nav ,jo no sakuma man bija vnk lost connection to server ,uztaisju rekoenktu un bans.4. Apraksts par situāciju. Ta tad , ka sapratu shitas admins man uzlika banu par kautkadu Auto bugu ,btw es tikai vienu nevaru saprast ka es vareju bugot , ja es speletajam serveri pildiju/taisiju auto. Reali , skatoties uz situaciju , Hariss pat man blakuss neatradas 2k/km! Respektiivi ko gribu teikt , to ka hariis ar pravam ir iejuties taaka dievs , jo serveri jau ne primo reizi redzeju to ka vinjsh , liek nepamatotus kikus/banus. vai ari vnk ja kkas nepatik  speeletaja ,tad censhas tikt valja no ta ;)

Un jaa , par gramatiku un garumziimem neatbildu rakstiju uz atru roku , netaisos idealus penterus drukat!

 

Varat mam likt warn bet te pa harisu ir daudz sůdzību. Tāpat viņu neviens nesodīs!

Edited by - Kristers.
Posto kur nevajag, +1 warn.
Link to comment
Share on other sites

Daudzi pa viņu sūdzas? Paši vien esat vainīgi, ka nemākat noteikumus ievērot! -_-

 

Šeit tu laikam suspend forumā gribi :

 u6xnybdulzwcl8wjtx1x.png

 

Atvainojos pa post, bet čalim laikam liela mute!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...