• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

[Sūdzība] Gedwil_Quattros


Recommended Posts

1. Tavs niks iekš serverī?: Helvijs_Vicivskis
2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Gedwil_Quattros
3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Vnk ne par ko mg zvaigznes. GED, TAS KA TEV IR SAKARI, NENOZĪMĒ KA VARI DARĪT VISU!
4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņa.
5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):

Link to comment
Share on other sites

Tātad,jūs ar savu grupējumu pie slimnīcas neadekvāti uzvedāties un apdraudējāt citu drošību,tas tika fiksēts slimnīcas novērošanas kamerās un pēc tam sadarbojoties ar domē pieejamo informāciju un iedzīvotāju reģistru valstī,tika noskaidrotas jūsu identitātes pēc sejām,kuri redzami video materiāla.

Link to comment
Share on other sites

Es Kā Panelis no FBI , Kāds tur MG ?Mums pie FBI Laukuma ir Kameras, un Arī pie Slimnīcas , ... Tu visu laiku šāvi visus FBI Nost. Nekad nevarēju Paņemt Schreen , jo biji atālumā ,. !! Reāli tev Ir CS, nejau tu šautu FBI . + Tiko vell tevi apcietināju uzliku rokudzelžus un tu Log Off,. Rakstu pec tam SMS  Atbilde : Man *** ..  Ja kāds zin kur var frapam apskatīties IG Rakstīto visu?

Link to comment
Share on other sites

Visus pa idiotiem turi?minimapā redzams,kad esi LS,turklāt laikā,kādā tika noskaidrotas jūsu identitātes,varēja visu valsti izbraukāt!

 

Nav nekāda MG!

Link to comment
Share on other sites

[[Template forums/front/topics/postContainer is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...