• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Sūdzība @John_Johnson


Recommended Posts

1. Tavs niks iekš serverī?: Kristers_Howard

 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: John_Johnson
 31. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Pie slimnīcas man sāka šaut un tad es no viņa bēgu pēctam pēkšņi izleca priekšā ar hakiem jo bija tālu nomanis un pēkšņi ar aim mani sašāva. Bija, QS,DM,NonRP, iespējams aims un haki.
 4. Kā vainas dēļ tas notika? -  Viņa.
 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): 

http://www.bildites.lv/viewer.php?file=j14m3uoq75hhqhojveo.png

Link to comment
Share on other sites

Tu mazais invalīd, ko tu te melo visiem?
Tu  mani nometi no moča un centies nozagt man moci. Es tev skrēju pakaļ visu laiku, kad noķēru nošāvu NO TUVUMA, arī bildē var redzē cik tuvu biju.
Tālu no tevis? Tu pats savos melos sapisies, mēs bijām pie SLIMNĪCAS un šitās mājās atrodas TIEŠI BLAKUS SLIMNĪCAI, tu mazgadīgais spermas pārpalikum!
Tu esi pilnīgs NONRP un melis, centies visiem te kkādas pasaciņas ieskaidrot, jo domā, ka esi "MĒRS" vari visiem visu ieskaidrot! Pffff...
Saproti, ja tu šitā melosi visiem arī tālāk, tad ātri vien atradīsies, kāds slims džekš, kas patiešām aizbrauks un izsitīs tev tavus piena zobus! ;) 

Visu ko es varu apteikt ir: 

TU NOFEILOJI TĀ PAT KĀ TAVA SENČĀ PREZIS!

 

 

P.S. Brajens Roglovs mums bija blakus un redzēja, kā skrēju tev pakaļ un kā nošāvu.

 

 

Kas vsp ir šitas? Tev tiešām ir kādi 10 gadi, kurš idiots tevi pieņēma vsp? http://www.samp.lv/index.php?/topic/35877-m%C4%93ra-av%C4%81rijas-sekas-ziedojam/#entry322559

Vecīt saņemies un ej labāk uz rotaļ laukumu, nevis pie datora sēdi! 

Šito tu pats rakstīji šodien:"Mērs ir Komā un cer uz jūsu atbalstu. Tātad ja jūs vēl kādrez gribat redzēt Los Santos Mēru elpojam tad lūdzu Noziedojiet viņa kaut mazāko drusciņu lai viņš varētu dzīvot"

 

Tātad sanāk, ka pats esi viens liels NONRP, te teikt, ka tavs spēlētājs ir komā un viņu neviens nesastaps, tad kādēļ tu skraidi apkārt un zodz močus? 

 

Tagad visi padomāsim, vai esi cienīgs mēra amatam? Es labāk iesaku savu draugu Juri, kuram tiešām vajag naudu, jo godīgi sakot, viņš ir bomzis. 

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...